Nieuwe 3D hydra lipgloss van de Kiko

Ondanks dat de liquid lipstick helemaal de trend is dit moment, heeft Kiko de stoute schoenen aangetrokken en is zich gaan richten op de lipgloss!! Het effect is heel erg mooi! Ben je nieuwsgierig geworden?? Lees dan zeker verder!

lipgloss-1

Om je lippen nog voller te en nog onweerstaanbaarder te maken heeft Kiko de 3D Hydra Lipgloss aan het assortiment toegevoegd. Dit is een verzachtende lipgloss met een 3D effect, die verkrijgbaar is in maar liefst dertig kleuren!! De kleuren hebben een verschillende finish, namelijk transparant, zeer sterk gepigmenteerd, glanzend of met een parelmoerglans.

lipgloss-2

De formule laat de hydratering van de huid met 23% toenemen, een uur na het aanbrengen van het product. De gloss plakt niet en geeft een prachtig 3D-effect. Hierdoor krijg je een fantastisch resultaat! Want je lippen zien er gladder, stralender en optisch voller uit! De moderne verpakking is heel mooi verfraaid met een metallic dop waarop het KK logo aan de zijkant is gegraveerd. De schuimrubberen applicator is speciaal ontwikkeld om de textuur te benadrukken en de lippen precies te kunnen omtrekken. De perfecte gloss om je glimlach te benadrukken! Wij laten graag de kleurtjes aan jullie zien!

gloss-1

01 Clear, 02 Natural Beige, 03 Pearly Apricot

gloss-2

04 Pearly Peach Rose, 05 Pearly Pink, 06 Candy Rose

gloss-3

07 Pink Magnolia, 08 Natural Rosewood, 09 Soft Coral

gloss-4

10 Sparkling Strawberry, 11 Golden Red, 12 Pearly Amaryliss Red

gloss-5

13 Fire Red, 14 Geranium, 15 Cherry Red

gloss-6

16 Iridecent Ruby, 17 Pearly Mauve, 18 Golden Sparkle

gloss-7

19 Cream Cashmere, 20 Chestnut, 21 Brun Rose

gloss-8

22 Sparkling Red Garnet, 23 Magenta, 24 Cyclamen Pink

gloss-9

25 Bright Pink, 26 Sparkling Hibiscus Pink, 27 Pearly Lavender

gloss-10

28 Pink Orchid, 29 Satin Plum, 30 Deep Purple

Afbeeldingen afkomstig van Kiko.

Wauw, wat een prachtige kleuren en tinten zitten er tussen zeg!! Vooral de verschillende soorten finish spreken ons heel erg aan, want hierdoor heb je voor elke gelegenheid een passende lipgloss. De kleuren die ons vooral aanspreken zijn Natural Rosewood, Iridecent Ruby, Brun Rose en Deep Purple!

De3D hydra lipgloss is zowel online als in de winkels van Kiko te koop voor € 7.90 per stuk!

Naar welke kleur(en) ben jij nieuwsgierig?

8 gedachtes over “Nieuwe 3D hydra lipgloss van de Kiko

Plaats een reactie