Hiephiep hoera! SoBeautyWomen bestaat 1 jaar!

Hiep hiep hoera!!

1-jarig-bestaan

Lieve volgers,

Wat een mijlpaal want vandaag bestaat onze blog 1 jaar!! Wij zijn hier zo ontzettend trots op want wij hadden dit nooit durven dromen. Vorig jaar rond deze tijd hebben wij tegen onszelf gezegd: ‘Ons doel is om binnen een jaar 100 volgers te hebben. Hebben we dat niet, dan stoppen we ermee.’. En nu zitten wij op de 278 volgers! Vanuit de grond van ons hart willen we jullie dan ook bedanken, dat jullie onze blog lezen, reacties achter laten, liken en zelfs volgen.

Afgelopen jaar zijn wij van een aantal artikelen per week naar dagelijks bloggen gegaan. Een grote stap maar wel een keuze waar wij volledig achter staan. Het is fijn om elke dag een artikel waarin onze interesses naar voren komen aan jullie te laten lezen. En wij kunnen jullie beloven dat er in ons tweede blogjaar weer veel aan zit te komen!

Afgelopen jaar hebben wij 352 artikelen geschreven met maar liefst 24.807 bezichtigingen en 12.244 bezoekers. Wat een getallen! Ondanks dat wij in beelden kunnen denken is het bijna niet voor te stellen dat zoveel mensen een bezoek hebben gebracht aan onze blog. Ons best bekeken dag is al een tijdje terug namelijk op 30 mei. Toen zijn er maar liefst 274 bezichtigingen op een dag geweest. Ook zijn we er achter gekomen dat de meeste bezoekers uit Nederland komen maar België volgt op de voet. Maar hier blijft het niet bij. Overige lezers komen onder andere uit Duitsland, De Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje, Indonesië, Armenië en Curaçao. En dit is nog maar een kleine greep van de lijst met landen. Het is ook leuk om te zien hoe de mensen bij ons blog komen. Via Google.nl zijn dit maar liefst 7.746 weergaven. Ook wordt er veel gezocht via Facebook, Twitter en overige zoekmachines. We zijn er achter gekomen dat de meeste mensen hebben gezocht op de termen ‘nagellak kleuren 2016’, ‘kiko aanbieding’, ‘spa touch of peach’ en ‘essence orient limited edition prijs’. De grootste groep, 6.619 weergaven, zijn onbekende zoektermen en dat maakt ons toch wel heel erg nieuwsgierig waar die mensen dan op hebben gezocht haha!

De top vijf meest bekeken artikelen van afgelopen jaar zijn Nagellaktrends 2016, Nieuwe (school-)agenda’s 2016 – 2017, The Flying TigerNieuwe producten Essence voorjaar 2016 en Catrice Spring/Summer collectie 2016. Wij beleven heel erg veel plezier in het maken van de artikelen. Juist omdat het onze interesse heeft en wij volledig achter elk artikel staan. Make-up testen, nieuwe collecties bewonderen, DIY’s maken, de nieuwe fashiontrends volgen en ga zo maar door. Wij hebben er zo ontzettend veel plezier in en zullen met net zoveel enthousiasme ons tweede jaar ingaan.

Ons tweede blog jaar. Zoals wij als vertelden kunnen jullie daar veel van verwachten. Wij zullen proberen om dagelijks te blijven bloggen, wij zullen jullie meenemen (ja, meenemen!), een winactie en er zullen filmpjes komen! Meer kunnen wij natuurlijk niet verklappen, blijf daarvoor onze blog volgen!

Wij hopen dat jullie ons ook in ons tweede blogjaar vol enthousiasme blijven lezen en natuurlijk reacties blijven plaatsen. Wij lezen ze allemaal en vinden het heel erg leuk om te lezen wat jullie van de artikelen vinden.

Heel, heel, heel erg bedankt voor afgelopen jaar!

Liefs,

SoBeautyWomen

Volg jij ons al op TwitterInstagramBloglovin en Snapchat?

Advertenties

17 gedachtes over “Hiephiep hoera! SoBeautyWomen bestaat 1 jaar!

  1. Van harte gefeliciteerd!!!! Super dat jullie je doel behaald hebben en het is jullie gegund om jullie blog verder te laten uitgroeien. Veel succes de aankomende jaren en blijf vooral zo doorgaam!🎂😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s