De kerst limited edition van Essence ‘The little x-mas factory’

Oh lieve Kerstman! Wat staan er toch een prachtige nieuwe kerstcollectie van Essence op het programma. Hier kunnen wij ons verlanglijstje wel mee vullen. De nieuwe trend/limited edition heeft dan ook de toepasselijke naam ‘The litle x-mas factory‘ waarbij kleuren zoals goud of dennengroen prachtig gecombineerd worden met roze. Ben jij benieuwd welke kerst essentials jij vanaf eind november kan kopen bij de Trekpleister of de Kruidvat? Lees dan snel verder!

kerst-1

Teint

concealer-elf-approved

Zo mooi als een elfje! Een mooie elf-achtige tint kun jij zonder problemen creëren door de 2-in-1 core concealer. De transparante kern egaliseert jou oneffenheden, teriwjl de tint je onzuiverheden bedekt. Erg handig! Hij heet elf-approved en kost €2.89.

contouring-palette-elf-yourself

Een contouring palette kan in deze trend edition zeker niet ontbreken. Het palette bevat een donkere kleur voor de mooie schaduweffecten en een highlighter om de juiste delen te accentueren. Is het leuke strik design je al opgevallen? Voor €3.39 is het 01 Elf yourself! palette van jou!

Ogen

oogschaduw-palette-northpole

Wauw! Het 01 North pole express delivery palette bevat vijf glinsterende kleuren die zorgen voor verbluffende oog make-up stijlen! De kleuren zijn zeer goed op elkaar af te stemmen en te combineren. Het palette kost €3.99.

eyeliner-ho-ho-ho

Zijn het goede tijden of zijn het gouden tijden? Tijdens kerst is het tijd voor dat laatste! Met deze vloeibare liquid eyeliner mét lange applicator kan jij een mooi gouden lijntje maken voor een gehele glamourous look. Hij heet 01 Ho-ho-ho en kost €2.89.

Lippen

liptint-all-i-want-for-x-mas-is-you

Een liptint in een nagellakpotje? Jawel! Deze tint kleurt je lippen in een prachtig fel roze kleur en blijft de gehele kerstavond zitten. Perfect voor dé kus onder de mistletoe! 01 All I want for x-mas is you kost €2.99.

Nagels en handen

nagellakjes

Een mooi kleurtje op je nagels hoort er op een gezellige kerstavond zeker bij! Ga je liever voor goud me een folie-effect, wit of roze met een lichte glans of voor dennengroen zonder effect? Voor elk wat wils! De kleuren heten 01 I still believe in Santa Clause, 02 Let’s take an elfie, 01 Santa baby en 04 Meet me under the mistletoe. Ze kosten €1.99 per stuk.

nagelstickers-santas-back-in-town

Mocht je alleen een lakje saai vinden dan kun je gaan voor de bling-bling nagelstickers die horen bij deze limited edition! Ze geven je nagels een mooi gouden randje waarmee ze worden omgetoverd in echte juweeltjes. 01 Santa’s back in town! is verkrijgbaar voor €3.59.

mini-hand-creme

Ook al zien je nagels er kerst-proof uit, je wilt ook dat je handen goed verzorgd worden! Dat kan heel gemakkelijk met deze handige handcrèmes in mini formaat, waardoor ze ook goed mee te nemen zijn. Ze zijn verrijkt met een vanille en cookie geur en zijn verkrijgbaar in 01 Holiday hugs… en 02 … and mistletoe kisses. De handcrème kost €1.59.

Geuren

its-magic-eau-de-toilette

Ruiken naar x-mas, wie wil dat nou niet tijdens kerst? De 01 It’s magic is een warme, zoete geur die je doet denken aan de winterse sfeer va gezellige en mooi ingerichte kerstmarkten. De geur is verrijkt met chocolade, cranberry en nectarine in de topnoot, fresia en pioenen in de middennoot en karamel, vanille en tonkaboon in de basisnoot. Klinkt perfect toch? Hij kost €4.99.

Als wij naar deze collectie kijken, krijgen we meteen het kerstgevoel te pakken. De verpakkingen en de kleurtjes stralen enorm veel kerst uit! Wij zijn heel erg benieuwd naar de gouden eyeliner, het oogschaduwpalette, de liptint en het geurtje. Maar eigenlijk zijn we nieuwsgierig naar alle producten haha!

Wat vinden jullie van de kerstcollectie??

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

5 gedachtes over “De kerst limited edition van Essence ‘The little x-mas factory’

Plaats een reactie