Nieuwe Kiko Blush ‘Cocoa Shock’

Ben jij gek op blush en op chocolade? Dan is de nieuwe blush van Kiko op jou lijf geschreven! Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Kiko logo

Met deze nieuwe Blush Cocoa Shock wordt opmaken puur plezier volgens Kiko! Er is dan ook een compleet nieuwe collectie verschenen bestaande uit vier varianten met twee kleuren die een heerlijke vanillegeur hebben. Dan kan jij je echt over geven aan prachtige gekleurde verleidingen.

De baked formule met matte finish is helemaal ideaal voor een gelijkmatig en regelbaar resultaat. De lichte, subtiele textuur glijdt soepel over de huid en kan extreem makkelijk weer worden vervaagd. De teint wordt verlevendigd met delicate en subtiele kleuren voor een hele frisse look die erg natuurlijk oogt. Leuk detail is dat de compacte verpakking perfect is om mee te nemen waardoor jij de blush in de loop van de dag kan bijwerken.

Kiko blush

De blush is verkrijgbaar bij Kiko en kost €10.90. Op dit moment is er een hele leuke actie! Als jij drie producten besteld, krijg je er ook drie cadeau!

Wij vinden deze blush met de chocolade verpakking helemaal geweldig!
Wat vinden jullie ervan?

9 gedachtes over “Nieuwe Kiko Blush ‘Cocoa Shock’

Plaats een reactie