Nieuw: Spa touch of apple and peach!

Water is super gezond en de ultieme dorstlesser! Het is niet alleen gezond, maar ook heel erg verfrissend, puur natuur en bevat geen calorieën. Dit maakt water wel echt uniek, want er is geen andere drank die al deze eigenschappen bezit! Spa heeft een super manier gevonden om het drinken van water wat afwisselender, leuker en lekkerder te maken. Spa combineert de intens bruisende mineraalwater met een natuurlijk vleugje smaak! De smaken met mint, citron, grapefruit en zwarte bessen. Máár er zijn nu twee heerlijke nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Spa 1

Spa touch of Apple en Spa touch of Peach!
Dat zijn de namen van de nieuwe heerlijke smaken! A touch of peach is heerlijk fris, subtiel zoet met een tropisch tintje! Dat klinkt natuurlijk wel heel erg lekker. Maar mocht je nou meer van ultrafris houden dan kun je gaan voor A touch of Apple. Een super frisse smaak met een vleugje Granny Smith.

Spa 2

Bruisend Hart
De basis van Spa Touch Of is het natuurlijke intens bruisende mineraalwater van Spa, rechtstreeks uit het hart van de Belgische Ardennen. In een beschermd natuurgebied van ruim 13.177 hectare wordt regenwater en sneeuw in twee tot wel vijftig jaar gezuiverd door de natuur. Het mineraalwater van Spa, dat gekenmerkt wordt door een unieke, zuivere en constante samenstelling, wordt na toevoeging van koolzuur en een natuurlijk aroma als Spa Touch Of gebotteld. De krachtige bubbels zorgen voor een extra dorstlessend en verkwikkend effect. Spa Touch Of Apple en Spa Touch of Peach zijn vanaf half april verkrijgbaar in de supermarkt.

De nieuwe smaken kun je kopen in de supermarkt bij jou in de buurt!
De prijs is €1.05 voor 1 liter! Dat is natuurlijk helemaal niks voor zulke lekkere smaken
Wij zijn het meest benieuwd naar A touch of peach en zullen deze dan ook zeker halen in de supermarkt!

Naar welke smaak zijn jullie het meest benieuwd? Of heb je misschien al een favoriet?

 Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

6 gedachtes over “Nieuw: Spa touch of apple and peach!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s