Nationale dag van de schoonheid

Vandaag is uitgeroepen tot de Nationale Dag van de Schoonheid door branchevereniging Anbos (schoonheidsspecialisten). Vandaag openen meer dan 500 salons in heel Nederland hun deuren met speciale aanbiedingen zoals een behandeling voor twee personen voor de prijs van één. Maar er is meer, zoals een mobiele pop-up salon op Utrecht Centraal. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden over vandaag!

anbos%20dag%20van%20de%20schoonheid%20logo

Anbos
Anbos is representatief voor de bedrijven in de schoonheidsverzorging en telt zo’n 5000 aangesloten schoonheidssalons. Al eer dan 65 jaar behartigt zij, als business partner, de belangen van haar leden op kwaliteit, vakinhoud en ondernemerschap. Of het nu gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling, huidverbetering of gewoon om heerlijk te ontspannen: bij de Anbos schoonheidsspecialist ben je in vertrouwde handen!

Het beste advies
Niemand minder dan Tom Sebastian is ambassadeur van deze dan. ‘Ik vind het geweldig dat de brancheorganisatie op deze manier aandacht vraagt voor het ambacht schoonheidsverzorging. Ik ben al een aantal jaren betrokken bij Anbos en onderstreep als ambassadeur graag vandaag het belang van een geregeld bezoek aan de schoonheidsspecialist. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk vanwege huidproblemen; deze kan de schoonheidsspecialist behandelen. Daarnaast is het bezoek echt even een moment van ontspanning voor jezelf. De schoonheidsspecialist verstaat haar vak en geeft jou het beste huidadvies; ze laat je stralen!‘.

anbos%20laat%20je%20stralen%203

Tijd om te stralen
Vandaag vormt de sluiting van een zeven-weekse campagne die Anbos heeft gevoerd om Nederland te laten stralen. Consumenten konden online een persoonlijke kaart met een warme boodschap versturen aan iemand die zij graag eens flink in het zonnetje wilde zetten. Daarnaast maakten zowel verzender als ontvanger automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen! Deze is iedere week weggegeven en word vandaag verzilverd door de winnaars.

Vandaag van 11.00 tot 16.00 uur kun je terecht bij de Anbos Pop-Up Salon op Utrecht CS. Dit is schuintegenover de Albert Heijn To Go. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de deelnemende salons en of er eentje bij jou in de buurt zit, neem dan een kijkje op www.anbostijdomtestralen.nl onderin bij ‘Deelnemende salons‘.

Wij zijn het helemaal eens met Tom Sebastian dat het goed is voor je huid maar ook om jezelf even een moment te gunnen waarin je echt kan ontspannen. Het gaan naar een schoonheidsspecialiste is echt een uitje wat we veelste weinig doen, terwijl het zo goed voor je is. Begin deze maand hebben we onze nagels laten doen en dat is ook echt een moment voor jezelf waar wij echt van genieten.

Wanneer gunde jij jezelf voor het laatst een moment van ontspanning?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s