Spam je blog! – November

Spam je blog, sobeautywomen

Lieve volgers,

Elke dag genieten wij van jullie likes en leuke, lieve reacties. Maar ook genieten wij van jullie artikelen die dagelijks een diversiteit bieden. En tot nu toe vinden wij dat jullie allemaal ontzettend goed kunnen bloggen! Want ook wij leren daar veel van. Inmiddels hebben wij al bijna het zesdubbele aantal volgers mogen behalen dan dat wij ooit hadden kunnen bedenken binnen één jaar.

Het is voor ons dan ook geheel normaal om daar iets tegen over te zetten! Namelijk het bieden van een podium om je/jullie blog te promoten zodat nog meer bloggers jouw blog kunnen ontdekken. En wij vinden het zelf ook heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Dagelijks door de newsfeed bladeren en artikelen lezen is dan ook echt super leuk om te doen, en daar nemen wij ook zeker de tijd voor.

Vertel in de comments hoe je blog heet, waar je over blogt en alles wat je maar kwijt wilt!
Vergeet niet een linkje van je blog erbij te zetten.  Zo kunnen anderen zo snel mogelijk naar jou blog gaan en kunnen wij ook een kijkje nemen!

Liefs,
SoBeautyWomen

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin ?

Advertenties

14 gedachtes over “Spam je blog! – November

  1. Leuk! nicoleswereld is een persoonlijke beautyblog. Hier komt drie keer per week een artikel online over voornamelijk beauty. Ook vind je hier persoonlijke artiekeltjes voorbij komen, of winacties! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s