Netflix tips van de maand november

Met het weer wat voor de deur staat is een dagje in je bed blijven met Netflix totaal geen straf! Vandaar dat wij weer wat tips voor jullie op een rijtje hebben gezet. Lees snel verder om te kijken welke aanraders wij voor jou hebben.

netflix-logo

Zootropolis

zootropolis

Allereerst een familie- en animatiefilm, Zootropolis. Zootropolis is een stad als geen ander. Judy Hopps merkt als snel dat het voor een konijn in een politiekorps vol grote, stoere dieren zoals een neushoorn niet gemakkelijk is om de optimisme te bewaren. Ze wil zich graag bewijzen en grijpt de kans om een zaak op te lossen meteen aan! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ze raakt verstrikt en moet dan samenwerken met de sluwe vos, Nick Wilde.  Hoe zal dit aflopen? Wij hebben de film bekeken en ja, ook voor ons is hij ontzettend leuk ondanks dat het een kinderfilm is. Ze hebben de wereld nagebootst maar dan met dieren, er komt geen mens in voor! En het is juist zo leuk om te zien hoe ze de menselijke eigenschappen samen hebben gevoegd met de dierlijke eigenschappen. Echt een aanrader als familiefilm! Hij krijg dan ook een dikke 8!

Coco avant Chanel

coco-avant-chanel

Dit is een biografische dramafilm uit 2009. In de film volg je de levensloop van Gabriëlle Chanel in de aanloop naar haar wereldwijde doorbraak als Coco Chanel. Wij hebben deze film nog niet bekeken maar hij lijkt ons heel erg interessant. Vooral om te zien hoe zij opgeklommen is naar de top zoals zij die heeft bereikt. Om echt door te breken als één van de bekendste mode ontwerpsters van de wereld. Mocht je hem hebben gezien, laat ons dan zeker weten hoe de film is!

Killer Women with Piers Morgan

killer-women

Deze documentaire uit 2016 bestaande uit twee afleveringen trekt onze aandacht. Wij zijn vooral van de misdaadseries, horror, thriller en ga zo maar door. Maar deze documentaire is toch wel even net wat anders. Journalist Piers Morgan spreekt achter de gevangenismuren met vrouwen die een schokkend misdrijf hebben gepleegd en zij leggen uit wat hen tot moord heeft aangezet. Ja, echt ons straatje (hoe gek dat ook mag klinken!). Wij hebben de documentaire nog niet gekeken maar denken dat hij te vergelijken is met Making a murderer.

American Horror Story seizoen 5

ahs

Mocht je ons al een tijdje volgen dan weet je wat voor grote fans wij zijn van American Horror Story en wat was het fijn dat seizoen vijf eindelijk op Netflix stond! Het seizoen staat los van de overige seizoenen en heet Hotel. Zoals de titel al doet vermoeden speelt dit seizoen zich af in en rondom een hotel in Amerika. Maar dit is geen gewoon hotel want er gebeuren allerlei mysterieuze dingen en het kan zomaar zijn dat er een persoon in je matras opgesloten ligt. Lady Gaga speelt ook een grote rol in dit seizoen en mag zich wel één van de hoofdrolspelers noemen. Net als voorgaande seizoenen zijn wij weer hartstikke enthousiast geworden en kunnen iedereen, die van horror houdt, deze serie echt aanraden! Het seizoen bestaat uit twaalf afleveringen en krijgt van ons een dikke 10!

Dit waren onze Netflix tips voor deze maand. Heb jij nog een aanrader voor ons?
Laat het dan zeker weten in de comments!

Advertenties

2 gedachtes over “Netflix tips van de maand november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s