Persoonlijke Kleenex Balsem Tissues!

Ben jij al verkouden geworden? Of ken je misschien iemand die verkouden is geworden? Dat is helemaal niet vreemd met dit weer want jawel, de eerste sneeuw is op al gevallen in Nederland op acht november. Maar Kleenex steekt alle pechvogels een hart onder de riem door een speciale actie. Ben jij benieuwd geworden wat je iemand cadeau kan doen? Lees dan snel verder!

kleenex-3

De actie
Jij kan je verkouden vriendin, de liefde van je leven, je buurvrouw, je ouders, je opa of oma of een collega een persoonlijk kaartje sturen. Maar niet zomaar een kaartje. Dit kaartje is voorzien van een opbeurende boodschap én Kleenex Balsam Tissues. En dát is nou net wat iemand nodig heeft! Maar dat is nog niet alles. Mocht de zieke het goed te pakken hebben, dan kan hij of zij een gratis pak Kleenex Balsam Tissues of zakdoeken aanvragen. En als dank voor jouw lieve wens krijg je zelf ook een pak cadeau!

kleenex-2

Hoe werkt het?
Op http://www.mijnkleenex.nl maak jij je persoonlijke tissuekaart door een foto te uploaden of een kaartdesign te kiezen. Vervolgens voeg je de liefste, leukste, grappigste of mooiste beterschapswens toe. De zieke in kwestie ontvangt dan binnen een paar dagen jouw kaart met tien Kleenex Balsam Tissues en een coupon voor een gratis pak! Zodra je mee doet aan deze actie ontvang je zelf ook een coupon om ze zelf uit te proberen. Dit is een online actie die loopt van 7 november tot en met 20 maart 2017!

Bye bye red nose!
Iedereen kent het wel, de rode en schrale neus. Dit is een serieuze irritatiefactor bij een verkoudheid. Kleenex Balsam Tissues geven de neus dát beetje extra liefde in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds roder wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelf geschikt voor de gevoelige huid.

kleenex-1

Ga jij dit cadeau naar iemand sturen? Let us know!

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s