Essence sponsort MTV Music Week 2016

Jaaa! Dit jaar is de MTV Music Week in Nederland, namelijk in Rotterdam! Dj Afrojack, Monica Geuze en Kay Namiar zijn de officiële ambassadeurs van deze muzikale week. Zij nemen, samen met MTV, Rotterdam over van 2 november tot en met 5 november. In dit artikel vertellen wij iets meer over de MTV Music Week en er iets super super leuks wat met Essence te maken heeft. Lees snel verder om er achter te komen wat dit is!

mtv-music-week-logo

MTV Music Week
Van woensdag 2 november tot en met zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Op dat moment is Rotterdam echt de place to be met optredens van  onder andere Broederliefde, Julian Jordan, Gers Pardoel en…. Douwe Bob! Douwe opent ter gelegenheid van de Music Week zijn eigen ‘Fool Bar‘ in BAR3. Hij treed niet alleen zelf op, maar hij zal ook zijn favoriete artiesten een podium geven. “De Fool Bar is een metafoor waar je jezelf kunt zijn Een toevluchtsoord waar je op adem kunt komen en je hart kunt uitstorten. Waar je je verhaal kwijt kan, ook als alles tegenzit.”

Er komen echt fans van over de gehele wereld om naar de leukste optredens van echt de grootste artiesten te kunnen bijwonen. Want het gaat natuurlijk ook op de prijzen die er te winnen zijn. Dit begint allemaal al vandaag! Want vanavond wordt de winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act bekent gemaakt. Wordt het Douwe Bob, Broederliefde, Julian Jordan, Sam Fedlt of Ronnie Flex?

Mocht je benieuwd zijn naar alle evenementen die er te doen zijn deze dagen, klik dan op de volgende link http://mtvmusicweek.nl/#evenementen en bezoek de leukste concerten!

mtv-music-week

Essence
De afgelopen vier jaar was Essence sponsor van de EMA’s maar dit jaar is het beautymerk voor de eerste keer sponsoring partner van de Music Week! Essence is het best verkochte cosmeticamerk in een lage prijsklasse en MTV vind ze dan ook perfect passen bij de jonge, trendbewuste doelgroep van de zender. Essence werkt voor dit super leuke event samen met Jiami Jongejan (Jiami) en Tara & Larissa Verbon (Endless Weekend). Essence is niet alleen de sponsor maar lanceert deze week een super toffe pop-up store waar jij kennis kan maken met Jiami, Tara en Larissa, je kan je eigen lipgloss maken en je kan veel Essence producten proberen. Op zondag 6 november geven Tara en Larissa een workshop die jij kan bijwonen. De Essence pop-up store is geopend van donderdag 3 november tot en met 6 november en is te vinden aan het Eendrachtsplein in Rotterdam. Kijk voor het laatste Essence nieuws tijdens de MTV Music Week op www.facebook.com/essence.NLBE/.

pop-up-store

Ga jij een bezoekje brengen aan de Essence pop-up store?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s