Catrice kleurcorrectie!

In de beauty trends van deze tijd willen we alle oneffenheden van de huis, de roodheid en de donkere kringen onder onze ogen zoveel mogelijk verbergen en neutraliseren. Dit kan tegenwoordig super gemakkelijk met gekleurde camouflage crèmes of gekleurde concealers. Natuurlijk speelt make-up merk Catrice daar ook op in! Ben jij benieuwd welke producten zij in hun assortiment hebben? Lees dan snel verder!

catrice-logo

De kleurcorrectie is gebaseerd op een kleurtheorie, waarbij gebruik wordt gemaakt van het principe van complementaire kleuren. Dit houdt in dat twee specifieke kleuren elkaar opheffen en zo creëren ze een neutrale kleur. Voor een gladde en egale teint gebruik je alle producten in de volgorde zoals hieronder aangegeven. Vergeet niet om daarna je huid te neutraliseren met een concealer.

Anti-red

anti-red

Als eerste zorg je er voor dat je rode plekjes verdwijnen. Je kan de groene Camouflage Cream Anti-red aanbrengen met je vinger of met een concealer kwast. Breng het aan op de rode gebieden van je huid en blend ze daarna met een blending spons.

groen

Anti-shadow

anti-shadow

Niemand loopt graag met donkere kringen of schaduwen onder de ogen op straat. Breng daarom als tweede stap de gele Camouflage Cream Anti-Shadow aan op deze gebieden en ook deze blend je vervolgens. Soms heeft het een tweede laag nodig en zo bouw je langzaam op tot de kringen of schaduwen verdwenen zijn.

geel

Wake-up effect

wake-up-effect

De Camouflage Cream Wake Up Effect breng je aan op de binnenste hoek van je oog en blend je om een frisse en uitgeslapen look te creëren. Want je wilt er natuurlijk wel wakker uitzien!

rood

Je ziet deze kleuren bij bijna alle grote make up merken wel terug komen en ook daar hebben ze deze functie. Zelf bezitten wij de anti-red crème maar hebben deze nog niet geprobeerd. Wanneer we deze gaan gebruiken zullen we jullie zeker laten weten in een review wat onze mening er over is. Maar over het algemeen vinden wij het een goede stap dat ze er zijn! Geen enkele huid is perfect en iedereen kent wel dagen waarbij de donkere kringen net wat donkerder zijn dan anders. Die wil iedereen dan ook graag weg werken en dat is nu mogelijk. Mocht je benieuwd zijn naar de tutorials van Catrice, neem dan een kijkje op http://www.catrice.eu/nl/tutorials/colour-correcting.html .

De camouflage crèmes kosten €2.99 en zijn verkrijgbaar bij De Kruidvat en De Trekpleister.

Maak jij gebruik van de kleurcorrectie kleuren? Wat is jou mening hierover?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin ?

Advertenties

3 gedachtes over “Catrice kleurcorrectie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s