Hout in je interieur gecombineerd met Hema stijlen

De laatste tijd zie ik steeds meer hout terug komen in het interieur. Niet alleen in details zoals in een stolp maar ook in de meubels, zoals een doorsnede van een boomstam als tafelblad. De Hema heeft hun nieuwe interieur accessoires verdeelt in vier stijlen die perfect te combineren zijn met hout! Wij laten je in dit artikel zien welke stijlen dit zijn en hoe je ze kan combineren!

hema

Natuurlijk kunnen we er veel over vertellen maar dan hebben jullie er nog geen beeld bij. Vandaar dat wij bij elke stijl ook een collage hebben gemaakt. Als basismeubel hebben wij een bijzettafeltje van de Action genomen die €8.95 kost. Genoeg gekletst, op naar de stijlen!

Gorgeous Grey
De allereerste trend die we dit najaar veel terug gaan zien zijn de grijstinten. Niet een simpele grijs, maar echt grijs in alle tinten, van donker naar licht. De kleur grijs leent zich perfect om te combineren. Zowel met andere tinten grijs, als met een felle kleur of een pastel kleur.

gorgeous-grey

Patrol Paradise
Als tweede is er de Patrol Paradise trend. Bij deze trend staan de blauwtinten en de blauw/groen tinten, hierbij kun je denken aan zeeblauw, donkerblauw of mintgroen. Deze kleuren zijn met elkaar te combineren maar let op dat het niet teveel wordt.

petrol-paradise

Pastel Perfect
Mocht je toch gaan voor iets warmere tinten, dan is de trend Pastel Perfect geschikt voor jou! De pastelkleurtjes kunnen met elkaar worden gecombineerd maar ook met de Gorgeous Grey kleuren. Bij de Hema kun jij terecht voor de pasteltinten zoals pastelroze, pastelgeel, pastelblauw en een zachte kleur groen.

pastel-perfect

Bordeaux Bloss
Ook de warme kleur bordeaux komt dit najaar om de hoek kijken. Een wijnrode kleur gecombineerd met een zachte roze of juist een lichtere tint rood. Daarnaast past deze trend uitermate goed bij de herfstkleuren die weer aan de bomen tevoorschijn zullen komen.

bordeaux-bloss

Alle producten van deze trends zijn verkrijgbaar in de winkels van de Hema maar ook in de webshop op http://www.hema.nl . Voor dit najaar zouden wij gaan voor een combinatie tussen Gorgeous Grey en Bordeaux Bloss om die warmte naar binnen te halen. Er komen waarschijnlijk natte en koude dagen aan en dan is het fijn dat het binnen warm is door de verwarming maar ook door de inrichting.

Hoe ziet jou droom inrichting er uit voor dit najaar?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin ?

Advertenties

6 gedachtes over “Hout in je interieur gecombineerd met Hema stijlen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s