The happiness planner

Een leuke, kleurrijke planner is een lust voor het oog! Dan wordt een goede planning maken namelijk een feestje, zeker als je in je planner gemotiveerd wordt! Vandaag lichten wij een hele leuke, motiverende planner uit, namelijk The Happiness Planner! Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

happiness-planner-1

Niet zomaar een planner
The Happiness Planner is niet een gewone, normale planner. De buitenkant ziet er al prachtig uit, maar hij richt zich ook op andere punten. Hij richt zich namelijk op geluk, positief denken, zelfbewustzijn, zelfverbetering en mindfulness. Naar onze mening zijn dat prachtige aspecten om je op te richten in deze hectische en drukke maatschappij. We moeten al zoveel tegenwoordig en er wordt veel van de mensheid verwacht waardoor de bovengenoemde punten nog wel eens vergeten worden. Deze planner laat je bewust worden van de dingen en mensen die jou happy maken en waar jij je plezier uit haalt. Hij laat je nadenken over de punten die je ongelukkig maken en hoe jij deze om kan buigen of kan verwijderen uit je leven. Wat ook erg leuk is, is dat je elke dag begint met een inspirerende quote of gedachte! Deze kan je gebruiken tijdens het opstellen van je (dagelijkse) doelen en het schrijven van je actieplan over hoe jij dit doel gaat bereiken. Aan het einde van de dag of de week sta jij stil bij je doelen en ga je deze reflecteren. Maar ook ga jij op zoek naar de positieve punten van die dag/week en zo leer jij genieten van de (kleinste) dingen!

happiness-planner-2

Voor wie is The Happiness Planner?
De planner is gemaakt speciaal voor studenten en ondernemers die meer positiviteit, geluk en vreugde in zijn of haar leven wil waardoor je steviger in je schoenen staat. Wanneer jij zekerder bent van jezelf zal het plannen makkelijker gaan en overzichtelijker worden.

Verschillende Happiness Planners!
Het leuke aan deze planner is dat je keuze hebt uit verschillende variaties! Zo heb je de ‘100 day planner‘ ($29.00) die 100 ongedateerde dagen heeft zodat jij zelf bepaald wanneer je begint! Waarom 100 dagen? Uit onderzoek is gebleken dat 100 dagen genoeg moet zijn voor een mens om een nieuwe gewoonte eigen te maken. Dan is er de ‘52 week journal‘ ($39.00). De naam zegt het al, deze planner bestaat uit 52 weken dus genoeg voor één vol jaar. Verschil met de andere planner is dat deze zich vooral richt op wekelijkse doelen en niet op de dagelijkse doelen. Daarbij komt dus ook dat je niet dagelijks je doelen gaat reflecteren maar wekelijks. Je afspraken zie je ook in een week overzicht en bij de ‘100 day planner‘ zie je deze per dag aangegeven. Daarnaast heb je nog twee andere planners namelijk ‘July to June‘ en ‘January to December‘ ($59.00). In deze planners heb je naast de dagoverzichten ook een maandelijks overzicht. Dit houdt in dat je niet alleen dagelijkse doelen maakt maar ook maanddoelen en deze reflecteer je ook aan het einde van de maand.

happiness-planner-3

Wat een prachtige planner!!! Ze zijn wel aan de prijzige kant maar voor wat je ervoor terug krijgt is het wel het nadenken waard! Ze zijn alleen online te koop via https://thehappinessplanner.com/ . Daar vind je ook leuke printables die je kan downloaden en er aan toe kan voegen. Wij vinden het ook erg leuk dat je het (dagelijks) bloggen en plannen kan combineren met alle dingen die jou geluk en plezier brengen. Wij denken dan ook dat dit je veel bewuster maakt van bepaalde dingen, juist omdat je bepaalde doelen moet stellen en deze ook gaat reflecteren.

Wat vind jij van The Happiness Planner?

Advertenties

4 gedachtes over “The happiness planner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s