Het is tijd om te stralen!

Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Bijvoorbeeld je moeder, die een goede steun en toeverlaat is. Een goede vriendin, omdat ze altijd voor je klaarstaat. Of misschien je buurman omdat hij voor je planten zorgt terwijl jij ligt te genieten van je vakantie. De komende zeven weken krijg jij de tijd om dit te doen! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder en wie weet voelt iemand zich heel erg speciaal door jou!

anbos1

ANBOS
ANBOS is een branceorganisatie voor schoonheidsverzorging. Ze zijn representatief voor de bedrijven in deze sector en telt 5000 aangesloten schoonheidsspecialisten. Je kan bij hen voor alles terecht, of het nou gaat om een gezicht- of lichaamsbehandeling of zelfs huidproblemen. Zeven weken lang kan jij via http://www.anbostijdomtestralen.nl een digitale fotokaart maken met een warme boodschap. Vervolgens zorgt ANBOS er voor dat deze persoonlijke kaart bij de juiste ontvanger terecht komt. Een leuk extra is dat zowel jij als de ontvanger automatisch kans maken op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Deze prijs wordt niet één keer weggegeven maar elke week!

anbos3

Vier de schoonheid
Nu zul je denken ‘goh wat leuk!’ maar dit is nog niet alles! Na 13 november wordt de campagne voortgezet met twee speciale acties. ANBOS inspireert de bezoekers van het Margriet Winterfestival (18 t/m 24 november) vaker een bezoek te brengen aan een professionele schoonheidsspecialist. En op 24 november vindt er een feestelijke afsluiting plaats bij de Nationale Dag van de Schoonheid. Die dat gaat ANBOS het land in om voorbijgangers op Utrecht CS te verrassen met een ontspannende of juist energiegevende behandeling tijdens de mobiele ‘Tijd om te stralen’-stand! Op deze dag openen schoonheidsspecialisten uit het gehele land hun deuren met speciale aanbiedingen! Ruim 400 salons bezorgen bezoekers een stralende dag voor twee personen voor de prijs van één! Zeer zeker de moeite waard dus!

anbos2

De sympathieke online actie start op maandag 26 september en duurt tot en met zondag 13 november.

Wat een ontzettend leuke actie! Soms doet iemand iets heel erg groots voor je waar je hem of haar dankbaar voor bent. Maar ook de kleine gebaren kunnen een hele grote betekenis hebben waardoor jij juist diegene even in het zonnetje wilt zetten. Wij vinden het heel erg leuk dat zij de innerbeauty combineren met de buitenkant. Want zeg nou zelf, als je van binnen straalt, straal je toch ook van buiten?!

Ga jij iemand in het zonnetje zetten? Zo ja, waarom juist die persoon?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s