De Doutzen Kroes postzegel

Ken jij iemand die postzegels spaart? Dan kun je diegene nu verrassen met een nieuwe postzegel! Ben jij benieuwd hoe die er uitziet? Kijk dan snel verder!

postnl

Doutzen, mode & muze zo heet het nieuwe postzegelvelletje van PostNL die sinds 12 september verkrijgbaar is. De schitterende foto’s zijn gemaakt door Anton Corbijn, een bekende fotograaf en filmregisseur. Doutzen is dan ook zeer vereerd om met hem te mogen werken.“Normaal zie ik mijn foto’s altijd in tijdschriften en op posters. Aan foto’s op postzegelformaat worden andere eisen gesteld om deze krachtig te laten overkomen. Anton Corbijn is daar perfect in geslaagd. Daarom zijn de foto’s op de postzegels sfeervol en vol emotie. Het was een eer om met hem te werken.” (Doutzen in een interview met PostNL).

doutzen-postzegel

Het velletje bestaat uit tien postzegels met verschillende uitsnedes! Ze variëren van close-up, half- en diekwartbeelden tot een totaalbeeld! Het idee van de fotograaf was dat Doutzen echt zichzelf kon zijn en daarom heeft hij haar zo naturel en zo puur mogelijk gefotografeerd. Wij vinden dat dit heel erg goed is gelukt! Zeker door de zwart/wit combinatie komen de juiste accenten naar voren. Zoals je kan zien, zijn er blauwe cirkels toegevoegd aan de foto’s. Dit is gedaan om op een speelse manier naar het thema mode te verwijzen.

De postzegels zijn online verkrijgbaar bij PostNL, maar ook bij de Bruna.

Advertenties

3 gedachtes over “De Doutzen Kroes postzegel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s