The black head mask review

Op het internet zagen wij veel advertenties voorbij komen over black head mask. Wij waren erg geïnteresseerd maar vooral reuze benieuwd wat voor effect het masker zou hebben! Daarom hebben wij er een aantal besteld om die voor jullie te reviewen. Ben je nieuwsgierig geworden wat wij ervan vinden? Lees dan snel verder!

black-mask-verpakking-2

Inhoud
Toen we de maskertjes bekeken zagen we al snel dat er Chinese of Japanse tekens achter op staan. Dit hielt voor ons in dat we daar niks mee konden. We hebben wel de ingrediënten voor jullie gevonden, namelijk water, polyvinyl alcohol, glycerol, propyleenglycol, glycol en diazonium. Gelukkig zat er in de enveloppe ook een briefje waar een duidelijke uitleg stond, zoals jullie hieronder kunnen zien. Na het treffen van de voorbereidingen konden we aan de slag om te zien of het daadwerkelijk een effect heeft op je huid zoals dat er wordt beweerd.

 

uitlet

Review
Wow! Wat een masker! Het is echt pikzwart als het uit de verpakking komt. Wij hebben het aangebracht met onze vingers, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om dit met een maskerkwast te gaan doen. Het masker smeert zich heel gemakkelijk uit over je huid en droogt niet te snel op. Let wel goed op waar jij het masker smeert! Zo wordt er aangeraden om je wenkbrauwen RUIM te vermijden. Waarom? De substantie trek namelijk echt in je huid waardoor je na afloop je haartjes er ook uit zou trekken en dat zou betekenen dat we geen wenkbrauwen meer hebben. Dat willen we natuurlijk niet haha! Maar we hebben gedaan zoals het op het papier aangegeven stond. Zodra je het masker hebt aangebracht  kun je nog wel met elkaar praten maar al snel merk je dat het opdroogt. Zelfs zo dat je vrijwel je je mond niet meer kan bewegen, niet meer kan lachen of iets dergelijks. Hij zit dus heel erg strak op je gezicht. Na ongeveer 35 tot 40 minuten hebben wij het masker er af gehaald. Wij hebben namelijk gewacht tot hij in zijn geheel was opgedroogd waardoor je hem er ook in één keer af kon halen. Na het afhalen konden wij meteen al een verschil merken. De huid was heel erg zacht en je voelde dat je poriën open stonden. Daarom kunnen wij een voedende crème naderhand zeker aanbevelen. Ook op het masker waren de ‘viezigheden’ van de poriën te vinden dus hij heeft zeker zijn werk gedaan! Het geeft een fris gevoel en je huid is zacht, het heeft zich vernieuwd. We vinden het masker wel heel erg heftig bijvoorbeeld met het er af halen. Dat voel je wel en kan bij de tere huid wel een beetje pijn doen. Doe het daarom niet bij kleine kinderen, ook al is dat een keuze die je zelf moet maken. Het masker krijgt van ons een 8!

black-mask

Heb jij al eens een black head mask geprobeerd?? Wat is jou ervaring met dit masker?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

19 gedachtes over “The black head mask review

    • Dankjewel! Ik heb een gevoelige huid en daardoor merkte ik wel dat hij zijn werk deed, maar misschien is dat ook wel een goed teken. Zodra je hem van je gezichtshuid afhaalt is je huid de eerste paar minuten wel een beetje rood. Daarom wordt er ook gezegd om een goede crème na afloop te gebruiken. Maar natuurlijk moet je altijd goed naar je huid kijken of je het wel of niet wilt proberen.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s