Beauty shoplog Primark

Afgelopen week hebben wij geshopt bij de make-up producten van de Primark! Deze laten we graag aan jullie zien! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Alle producten

PS Pro Lip Scrub

Lipscrub

Iedereen kent wel de lipscrub van Lush maar Primark heeft een budgetversie! Hij is van de luxere make up lijn van Primark namelijk PS Pro. Op de verpakking is te lezen dat de scrub is verreikt met amandel olie en vitamine E! Dus we zijn heel erg benieuwd hoe dit product daadwerkelijk gaat uitpakken en hoe hij de lippen zal gaan verzorgen. De prijs is €4.00.

Matte nagellak

Nagellak

We love matt! We konden deze matte oudroze nagellak dan ook niet laten liggen. Voor zover wij weten is hij verkrijgbaar in drie kleuren namelijk wit, oudroze en zwart. Je zult de matte trend nog vaak tegenkomen bij onze make up producten en we zijn dan ook heel nieuwsgierig hoe deze nagellak uit zal pakken! Per stuk kosten ze €2.00.

Make up blender sponge

Make up sponge Make up sponge 2

De bekende beautyblender is wereldwijd een hit geworden na de lancering. Er zijn dan ook vele merken die hn dupers er van maken, zo ook Primark. Ze voelen erg zacht aan en het lijkt er op dat ze de make-up goed aan kunnen brengen op de huid. Naast deze egg sponsjes heb je nog meer varianten van grote sponsjes naar mini sponsjes. Dit setje koste €2.00.

Matte Liquid Lipstick 2x

Matt liquid lip

Tadaa daar was de matte trend alweer! Deze keer in twee mooie super matte liquid lipsticks in een warme bruine tint en een warme, donker rode tint. De perfect combinatie! Want hij is matt en liquid, dat kan niet misgaan. Er waren nog veel meer kleuren verkrijgbaar en ze kosten €2.50. Ik kan al verklappen dat ik aangenaam verrast ben over deze liquid lipsticks. Willen jullie een review over deze liquid lipsticks? Laat het dan even weten in de comments.

Velvet Matte Lip Pencil

Lippotlood matt

Naast de liquid lipstick viel ons oog op dit matte lippotlood. Hij is wat dikker en kan dus voor de gehele lip gebruikt worden zonder lipstick. We waren nieuwsgierig en voor €2.50 is het zeker het proberen waard! Net als bij de liquid lipstick is het lippotlood in meerdere tinten verkrijgbaar, van licht naar donker.

PS Brow Pencil

Brow Pencil

Binnen de PS lijn zijn er drie tinten van het brow pencil, namelijk light, medium en black. Wij hebben er voor gekozen om de medium tint voor jullie te gaan testen! Hij kost €1.50 en aan de ene kant vind je het potlood en aan de andere kant het borsteltje. Erg handig dus!

Geurkaarsen

Geurkaarsen Geurkaarsen 2

Een bezoekje aan de Primark is niet compleet zonder de geurkaarsen! Dit keer hebben wij er vier gekocht namelijk #9 Wild Orchid & Honey, #15 Plum blossom & Vanilla en #17 Madagascan Vanilla. Van laatst genoemde hebben we er alle beide één vandaar dat het totaal komt op vier kaarsjes. Ze kosten €1.00 per stuk en zijn zowel op de woonafdeling als bij de kassa te vinden. En wat ruiken ze toch heerlijk!

Dit zijn de spulletjes die wij deze keer bij de Primark hebben gekocht! Natuurlijk kunnen jullie hier ook reviews van verwachten maar die zullen in andere artikelen op onze blog komen.

Welk product van de PS of de PS Pro lijn is jou favoriet?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

9 gedachtes over “Beauty shoplog Primark

  1. Pingback: Review Primark matte nagellak | SoBeautyWomen

Plaats een reactie