Make-up loos naar de VMA 2016

Op 28 augustus was het weer tijd voor de VMA’s! Natuurlijk zitten alle deskundigen voor de tv te smullen van de verschillende mooie jurken, de kledingstukken en de beauty looks die de rode loper passeren. En daar viel er één persoon erg op want zij verscheen zonder make-up op de rode loper. Ben jij benieuwd wie zij is en waarom zij dit doet? Lees dan snel verder! Ook zullen wij een paar looks van de VMA’s aan jullie laten zien.

Logo vma

Alicia Keys
Het gaat natuurlijk over Alicia Keys! Eerder dit jaar verklaarde ze dat ze nooit meer make-up zou dragen en dat was bij de VMA’s meteen te zien, want hiervoor maakte ze geen uitzondering. Maar waarom? Eind mei schreef ze in een brief over haar beslissing, want ze heeft de make-up voorgoed verbannen. Ze wilde zichzelf niet langer verbergen onder een foundation laag. Ze schreef namelijk het volgende: ‘I don’t want to cover up anymore. Not my face, not my mind, not my soul, not my thoughts, not my dreams, not my struggles, not my emotional growth. Nothing.‘. En zeg nou zelf, ze ziet er prachtig uit!

Alicia Keys 2

Foto afkomstig van Glamour.com

De jurken

Kim en Kanye

Oke… wat moeten we hier van zeggen? Overal waar Kimye verschijnen staan ze in het middelpunt van de belangstelling, zowel positief als negatief. De jurk van Kim… tsja, niet echt ons ding. Zij heeft veel mooiere jurken gedragen, die zij ook echt met klasse kon dragen. Maar volgens ons slaat ze hiermee volledig de plank mis. De wet-hair-style kan nog wel eens een trend gaan worden volgens de professionals. Dat houdt dus in dat je haar de gehele dag de uitstraling heeft alsof je net uit de douche komt.

Nev Shulman en Laura Perlongo

Wij moeten bekennen het programma Catfish helemaal geweldig te vinden en Nev mag er ook zeer zeker zijn! Maar om nou op deze manier over de rode loper te gaan voor alle wereldpers vinden wij net iets te ver gaan. Als je zwanger bent, dan is het volkomen logisch dat jij je buik wil showen aan de buitenwereld. Maar er is zoveel mooie zwangerschapskleding verkrijgbaar, ook voor de rode loper. Dat hadden wij liever gezien dan deze look.

Nicki Minaj

Als je rondingen hebt, show them! Dat moet Nicki Minaj hebben gedacht toen ze deze jurk aantrok. De transparante trend en de cut out trend komt zeer zeker terug in deze mooie diepblauwe lange jurk. Hij valt mooi om haar lichaam heen en valt ook mooi op de grond. Heel erg elegant en classy! Ze mag trots zijn op haar lichaam en haar rondingen.

Beyonce en Blue Ivy

En ofcourse, Queen Bee samen met haar dochtertje Blue Ivy. Wij konden er niet om heen, wat een plaatje! Beyonce knalt er echt uit met haar prachtige ivoor witte jurk met glinsteringen maar kijk eens naar haar prachtige dochtertje. Wat een plaatje! De jurk past volkomen bij haar, de kleur kleurt mooi bij haar huidskleur. Maar ze waren niet samen, zoals je kan zien op onderstaande foto. Voor wie het album Lemonade kent weet dat de onafhankelijke gekleurde vrouw daarin centraal staat. Ongeacht waar je vandaan komt, wat je afkomst is of hoe je er uit ziet. Want zoals je kan zien is er ook een meisje met vitiligo. Beyonce zet hiermee een duidelijk statement neer door hen mee te nemen over de rode loper! Diep respect hiervoor.

Beyonce

Foto’s afkomstig van BillBoard

Heb jij naar de VMA’s gekeken? Welke outfit sprong er volgens jou echt uit??
Laat het ons weten in de comments.

Advertenties

2 gedachtes over “Make-up loos naar de VMA 2016

  1. Alicia Keys is echt😍😍 lots of respect for her !! En dan kim haar jurk.. is niet echt vma …. het lijkt meer op iets anders . Uhum Uhum ..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s