Catrice wordt make-up partner van Holland’s Next Top Model 2016

Met Loiza Lamers als winnares van 2015 nog vers in ons geheugen, is het alweer tijd voor een nieuwe seizoen van Hollands next top model, oftewel HNTM. Dit seizoen gaat het bekende programma de samenwerking aan met Catrice!. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

HNTM logo

 Vanaf maandag 30 augustus kunnen we weer iedere maandag om 20.30 uur smullen van alle modeperikelen in het modehuis, van alle metamorfoses en niet te vergeten de opdracht shoots! Twaalf Nederlandse beauty’s strijden week na week voor de beste foto met maar één groot doel: een plekje in de finale en daarmee de titel Holland’s Next Top Model 2016 in de wacht slepen. Dit keer een nieuwe jury, bestaande uit Anouk Smulders, Alek Bruessing, Anna Nooshin en onze grote favoriet Fred van Leer!

HNTM

Afbeeldingen afkomstig van Catrice

Samenwerking met Catrice
Dit jaar is Catrice uitgekozen als de exclusieve make-up partner! Dit houdt in dat alle prachtige uiteenlopende looks worden gemaakt met de producten die Catrice in het assortiment heeft zitten. Het is dan ook dé perfecte combinatie: beauty & fashion. Want zeg nou zelf, we stemmen onze make up look af op onze kleding. Misschien denk je nu van ‘Maar Catrice was er vorig jaar ook‘, dat klopt dan ook helemaal. Alleen was het merk toen één van de sponsoren en dat is dit jaar dus geheel anders. Met het publiek van HNTM bereikt Catrice exact de kerndoelgroep, namelijk jonge vrouwen die geïnteresseerd zijn in mode en make-up én die wel van een uitdaging houden.

Ben jij nou benieuwd geworden naar de looks, kijk dan aanstaande maandag 30 augustus om 20.30 naar Hollands Next Top Model op RTL5!

Wat vind jij van de samenwerking? Laat het ons weten in de comments.

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

Een gedachte over “Catrice wordt make-up partner van Holland’s Next Top Model 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s