Liedjes van de maand augustus

Het is alweer bijna het einde van de maand en dat betekent dat wij weer drie liedjes aan jullie laten zien, die jullie de afgelopen maand vast voorbij hebben horen komen! Ben je benieuwd welke drie wij hebben uitgekozen? Lees dan snel verder!

Muziek

Nielson – Hoogste versnelling

We konden er natuurlijk niet omheen de laatste tijd, de Olympische Spelen! In een periode van vier jaar of langer leef je als sporter hier naar toe, om het allerbeste er uit te halen en te gaan voor een medaille. We mogen dan ook wel stellen dat Nederland het goed heeft gedaan, ook al hebben ze steekjes laten vallen. Maar alsnog kunnen ze trots zijn op de prestaties die zij hebben geleverd. Dit lied is geschreven voor TeamNL en dient als een motivatie voor iedereen met een doel. Laat je niet tegenhouden en ga er vol voor, in de allerhoogste versnelling!
Oke je hebt dromen maar wat ga je doen om ze uit te laten komen? De wereld ligt voor je open, doe het gewoon en maak het maar waar!”.

Ali B – Let’s go ft Kenny B en Brace

Vorige maand konden jullie een zomerspecial lezen maar deze keer kan dit lied ook zeker niet ontbreken. Ali B probeert samen met Brace en Kenny B een Nederlandse zomerhit te scoren met het lied Let’s go!. De laatste tijd wordt het lied dan ook veel gedraaid bij verschillende radiostations waardoor we er niet meer omheen kunnen. Maar of het ook dé grote Nederlandse zomerhit wordt?… wij betwijfelen het.
We kijken al te lang naar elkaar. Nee ik ga hier niet weg tot ze zegt baby, let’s go!’.

Bastille – Good grief

Bastille kun je misschien kennen van hun grote hit Pompeii. Deze zomer komen zij met een nieuw lied, namelijk Good Grief. Tevens is dit de eerste single van hun nieuwe album Wild World. De betekenis van het lied zal voor iedereen heel erg herkenbaar zijn. Het nummer gaat namelijk over het verlies van een dierbare en hoe je na dit verlies weer doorgaat met je leven. Als je op dat moment een bepaalde geur ruikt of een specifiek geluid hoort kan je dat helemaal terugbrengen naar een bepaald moment met die dierbare waardoor het gemis versterkt wordt.
In my thoughts you’re far away. Andyou are whistling the melody, whistling the melody. Crystallizing clear as day. Oh I can picture you so easily, picture you so easily.’

Welk lied heb jij de afgelopen maand vaak afgespeeld?

Advertenties

Een gedachte over “Liedjes van de maand augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s