Netflix tips voor de maand augustus

Vorige maand lieten wij jullie drie filmtips zien die te vinden zijn op Netflix. Vandaag staan er weer drie tips op het programma. Maar dit keer zijn het niet alleen films, maar zit er ook een meeslepende serie tussen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

netflix-logo

The following

The following

The following is een serie die gaat over Ryan Hardy, werkzaam voor de FBI en over Joe Carrol, een psychotische seriemoordenaar. In de Verenigde Staten zijn op dat moment zo’n 325 actieve seriemoordenaard actief en ze lijken allemaal een connectie met elkaar te hebben. Hoe kunnen ze toch met elkaar communiceren en wat houdt ze samen? Is er een leider? Zijn het volgelingen of zijn het allemaal individuen? En wat heeft de poëzie hier mee te maken? De FBI, inclusief Ryan Hardy, wil ze stoppen maar dit resulteert in een schouwspel tussen hem en de psychotische moordenaar. Deze serie heb ik vorige maand ontdekt en inmiddels ben ik aanbeland aan het einde van de drie seizoenen. Wat een meeslepende, verslavende serie en wat zonde dat er geen seizoen vier gemaakt zal worden, waardoor er een heel open einde in het verschiet ligt. Houdt je van spanning, sensatie en denk je graag met de FBI mee? Dan is deze serie écht iets voor jou! Elke keer gebeurd er iets, wat je totaal niet had verwacht. Deze serie krijgt een dikke, dikke 10!

My sister’s keeper

My sisters keeper

Anna haar leven staat in het teken van haar zus Kate. Je zou zeggen dat Anna ziek is, omdat ze al ontelbaar veel injecties, operaties en transfusies heeft ondergaan. Maar dit gebeurde allemaal om haar zus in leven te houden. Ze werd dus geboren als donor voor Kate. Wanneer Anna elf jaar is komt er een besefmoment waarbij ze nadenkt hoe het zal zijn om een “normaal” elfjarig meisje te zijn en neemt dan een grote beslissen. Ze klaagt haar ouders aan en wil zelf de rechten over haar lichaam krijgen. Een hele indringende, emotionele film waarbij woede, onmacht, dankbaarheid en liefde op verschillende manieren door elkaar lopen. De film komt uit het jaar 2009 maar zou zich ook in 2016 kunnen afspelen. Wij vonden hem in ieder geval heel erg mooi en kunnen deze aan iedereen aanraden!
Duur: 1 uur en 49 minuten

Tallulah

Tallulah

Tallulah is een nieuwe film, geheel geproduceerd en gemaakt door Netflix zelf. De film gaat over Tallulah (Lu), een jonge zwerfster die op zoek gaat naar haar ex-vriend Nico. Tijdens deze zoektocht ontvoert zij een verwaarloosde baby en doet alsof het haar eigen is. Lu weet zich geen raad en gaat naar de enige volwassene die zij kent, Nico’s moeder Margo. Zij denkt dat het haar eigen kleinkind is en heeft geen enkel besef dat Lu wordt gezocht door de politie wegens ontvoering van de kleine baby. Zelf hebben wij deze film nog niet gezien, maar staat wel op de wishlist! Hoe dit verhaal uiteindelijk vertelt zal worden maakt ons nieuwsgierig, want hoe zal Margo reageren als zij er achter komt? Is Lu dan nog wel welkom? En hoe gaat het aflopen met de baby?
Duur: 1 uur en 51 minuten

Kende jij deze serie/films al?
Zo ja, wat vond jij ervan?
Zo nee, ben je benieuwd geworden en ga je ze kijken?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

Een gedachte over “Netflix tips voor de maand augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s