Het nieuwste en laatste boek van Harry Potter

Harry Potter fans opgelet! Het nieuwste maar tevens ook het allerlaatste boek van Harry Potter is uitgekomen! Lees snel verder als je de titel wilt weten en waar het over gaat!

Harry Potter

In 2007 was het vrijwel duidelijk. Het laatste deel van de Harry Potter reeks was verschenen, namelijk Harry Potter en de Relieken van de dood. Na zeven boeken en acht films was het voor J.K. Rolling genoeg en stopte ze ermee. Tot deze week! Want na zeven jaar ligt het script voor het toneelstuk als boek in de winkels!

Harry Potte

Harry Potter and the cursed child is de spannende titel van het script. Op dit moment is het toneelstuk al in première gegaan in Engeland. Helaas voor ons blijft het ook daarbij en komt het niet naar Nederland. In het verhaal is Harry volwassen geworden en inmiddels vader van drie kinderen. Maar de magie is altijd aan hem blijven trekken en hij is dan ook werkzaam op het Ministerie van Toverkunst. De verschillende avonturen die zich daar af spelen zullen je allemaal vertelt worden als je het boek in je bezit hebt. Één kleine kanttekening: het boek is alleen nog maar verkrijgbaar in het Engels. Voor de Nederlandse vertaling, Harry Potter en het vervloekte kind, moet je wachten tot 18 november. Wij hopen stiekem dat er nog een nieuwe film zal verschijnen van het boek want wij moeten wel bekennen de films geweldig te vinden!

Welk boek/film van de Harry Potter reeks vond jij het mooiste? En ga je ook dit laatste boek aan je verzameling toevoegen? Laat het ons weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s