Spa Bruisend winactie!

Deze zomer lanceert Spa Bruisend een verkwikkende Virutal Reality actie! Ben jij benieuwd naar deze actie, hoe je mee kan doen en wat je kan winnen? Lees dan snel verder!

Spa 1

Spa is op 26 juli een intensieve zomercampagne gestart en wil iedereen kennis laten maken met de veelzijdigheid van de bruisende mineraalwaters. Het natuurlijke, bruisende mineraalwater van Spa wordt gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Bij Spa Intense (Spa Rood) wordt na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar intens bruisend koolzuur aan het zuivere mineraalwater toegevoegd. Spa Finesse is van nature licht bruisend mineraalwater. Door het contact met carbonaatrotsen honderden meters diep in de grond ontstaat een natuurlijke sprankeling. Spa Touch Of is een heerlijk verfrissende combinatie van bruisend Spa natuurlijk mineraalwater met een vleugje natuurlijk aroma, verkrijgbaar in zes verschillende smaken.

Spa 2

Hoe doe je mee?
Eigenlijk is het heel eenvoudig om deel te nemen aan de actie en om een Samsung S7 Gear VR-set te winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de barcode van het Spa Bruisend product scannen op Spa.nl en je e-mail adres in vullen. Moeilijker kan het niet zijn toch? Iedere week selecteert Spa een aantal gelukkige winnaars. Heb jij die week niet gewonnen? Dan kun je de week erna gewoon weer mee doen!

Om de VR-campagne te ondersteunen en jou kennis te laten maken met de effecten van Virtual Reality is er een 360º video gemaakt waarin een jonge man in een kajak van een wilde rivier afkomt en vervolgens op een rustige rivier vaart. Deze kajak ervaring geeft hem een pure kick, net zoals Spa Bruisend dat doet. De video is gedurende de vier actieweken te zien op Spa.nl. Daarnaast kan een speciale 360° versie van de film bekeken worden op o.a. YouTube en Facebook.

De actie duurt tot en met 21 augustus! Pak dus snel je kans en win deze prachtige prijs!

Advertenties

Een gedachte over “Spa Bruisend winactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s