Douwe Bob betrokken bij een ongeluk??

wp-1469202252919.jpg

Huh?! Douwe… what’s happend?!

Eergisteren zagen wij overal op internet deze foto verschijnen. Niet snel daarna kwamen ook de verschillende filmpjes op waarop Douwe Bob te zien is bij 3FM met een arm in het gips en, zoals jullie kunnen zien, een flinke pleister op zijn wang. Wij schrokken hier best wel van.

Douwe

Afbeelding afkomstig van AD.nl

Het blijkt dat Douwe afgelopen dinsdag betrokken is geraakt bij een ongeluk! Hij zat achterop een scooter/brommer toen ze werden aangereden door een oldtimer. Douwe: “Bad timing. Ik weet het niet meer. Ik weet dat ik opzij keek en een hele mooie oldtimer op ons af zag komen. Toen werd ik gelanceerd.‘. Zoals je op bovenstaande foto kan zien is Douwe meegenomen naar het ziekenhuis. Hij heeft verwondingen aan zijn gezicht, arm, knie en heup. Een hele harde klap moet dat zijn geweest. Maar desondanks blijft hij enorm vrolijk! Hij vertelde dat hij pijnstillers slikt en dat morfine heel veel goeds voor hem doet. Gitaar spelen zit er echter eventjes niet in, al blijft hij vrolijk optreden.

wp-1469201946315.jpg

Wij wensen Douwe heel veel beterschap en sterkte de komende tijd.
En wij hopen dat hij snel weer de oude zal zijn, zodat hij ook weer gitaar kan spelen. Want zijn muziek is echt een lust voor het oor!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s