Filmtips voor deze maand!

Als je naar buiten kijkt en regent, terwijl het nog steeds zomer hoort te zijn maakt ons niet blij. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het Netflix abonnement waardoor we vele uren kunnen besteden aan series en films! Vandaag laten wij jullie drie filmtips zien die je tijdens het regenachtige weer kan kijken.

netflix-logo

The love punch

The love punch

The love punch gaat over een gescheiden echtpaar wiens pensioenspaarfonds kwijt is geraakt. De financier wie daar verantwoordelijk is, geniet van een heerlijk leven aan de Côte d’Azur. Het tweetal laat er geen gras over groeien en zet een overvalsplan in werking. Wij moeten eerlijk bekennen deze film nog niet gekeken te hebben, maar wel heel erg nieuwsgierig zijn geworden naar deze film.

De reuzenperzik

De reuzenperzik

Wie van jullie heeft de boeken van Roald Dahl ook verslonden? Boeken zoals de Grote Vriendelijke Reus (GVR) of de heksen. Maar ook zeker de reuzenperzik kan niet ontbreken. De boeken namen je echt mee in het verhaal en als kind zijnde kon je het al helemaal voor je zien. Sinds twee weekjes staat de verfilming van De reuzenperzik ook op Netflix! Een weesjongetje mort korreltje zaad uit de zak met toverkruid. Dan begint ineens een reuzenperzik te groeien die samen met hem de wijde wereld in trekt! Wat vonden wij ervan? Het boek was al een aanrader, maar de film is ook zeker aan te raden voor zowel jezelf, als voor het gehele gezin. De animanties zijn heel mooi gemaakt en het verhaal komt goed naar voren. Mocht je het boek al gelezen hebben en weten hoe het verhaal gaat, ook dan is de film nog steeds een aanrader!

Intouchables

Intouchables

Wat mij betreft het mooiste verhaal wat er is verfilmd! Intouchables is een waargebeurd verhaal, en kleine details zijn aan de film toegevoegd. Het verhaal gaat over Philippe, een geheel verlamde man van middelbare leeftijd, die op zoek is naar een nieuwe verzorger. Hij is namelijk geheel afhankelijk van de verzorging. Na verschillende sollicitaten is daar Driss, een jonge ex-deliquent uit de achterbuurten van Parijs. Naarmate het verhaal vordert wordt je meegenomen in de bijzondere vriendschap die er ontstaat tussen Philippe en Driss. De film is erg ontroerend, hartverwarmend en mooi. Deze film is dan ook iedereen aan te raden en krijgt een dikke tien!

Welke film/serie kijk jij graag als het druilerig weer is?
Zouden jullie eens in de zoveel tijd een artikel zoals vandaag willen lezen? Waarin wij nieuwe films en misschien ook wel series aan jullie laten zien, waardoor je die misschien ook wel gaat kijken? Let us know!

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

5 gedachtes over “Filmtips voor deze maand!

  1. Ik heb laatst The Love Punch gekeken, hij is wel leuk! Bij slecht weer (maar stiekem ook bij mooi weer) kijk ik graag een serie, laatst heb ik Orphan Black afgekeken wat overigens echt een aanrader is! Op dit moment kijk ik The Vampire Diaries voor de tweede keer ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s