Review reinigende neusstrip van de Kruidvat

Een tijdje geleden kwam ik bij de Kruidvat deze reinigende neusstrips tegen. En dat vraagt natuurlijk om een review! Ben je benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Cleansing neusstrip 1

Ingrediënten
Door de combinatie van de verschillende ingrediënten moet hij de optimale uitwerking hebben op je huid, tenminste dat is wat de Kruidvat je vertelt. Door het aloë vera extract zou je huid fris en zacht moeten aanvoelen. Nou dat maakt natuurlijk nieuwsgierig dus laten we het gaan testen!

Cleansing neusstrip 3

De review

Cleansing neusstrip 4

Op de achterkant van het zakje en ook van het doosje, staat een duidelijke gebruiksaanwijzing én waarschuwingen. Zo staat er duidelijk dat je het maximaal twee keer per week mag gebruiken, anders gaat het ten koste van je huid. Je kan de stappen volgen en dan kan er niks misgaan. Allereerst moet je je hoofdhuid goed reinigen en daarna maak je je neus vochtig. Dit heb ik met lauwwarm water en een washandje gedaan. Daarna verwijder je het plastic en plak je hem op je neus. Vervolgens laat je hem tien tot vijftien minuten zitten en dan kan je hem verwijderen. Ik merkte dat na ongeveer tien minuten de strip keihard begon te worden en dat is een goed teken. Zodra hij nog nat is moet je hem niet verwijderen, want dan is de ‘lijm’ nog niet goed uitgehard. Na vijftien minuten heb ik de stip verwijderd. Eigenlijk merk je wel meteen een verschil. De poriën staan inderdaad open en worden goed gezuiverd, wat te zien was op de strip, maar ook mijn huid voelde daarna heel zacht aan. Het heeft een betere uitwerking dan ik dacht, maar het is zeer zeker een aanrader voor iedereen die dit wil gaan gebruiken. Je betaald €1.99 voor tien strips. Ik kan het je van harte aanbevelen!

Cleansing neusstrip 2

Wat vind jij een perfect product om je mee-eters te verwijderen en je poriën te reinigen?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

2 gedachtes over “Review reinigende neusstrip van de Kruidvat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s