Muziek van de maand juni

Vandaag weer drie liedjes die je deze maand vaak voorbij hebt horen komen! Wij delen ze graag met jullie! Ben je benieuwd welke het zijn? Lees dan snel verder!

Muziek

Adele – Send me love

Adele is weer helemaal terug geweest! Eerst al haar grote hit “Hello” en nu staat de volgende alweer voor de deur. Ooit vertelde ze dat al haar liedjes te maken hebben met haar eigen leven en dat haar album “25” veel met het verwerken van haar liefdesverdriet te maken heeft. Zo ook dit nummer. Wij wilden zo graag naar haar concert in Nederland. Maar zoals velen van jullie ook wel hebben kunnen lezen, in de media, was het een complete chaos bij Ticketmaster. Erg jammer, want hierdoor hebben wij helaas geen kaarten kunnen bemachtigen. Wie weet treed ze volgend jaar weer op in Nederland! “Send my love to your new lover. Treat her better, we gotta let go of all of our ghosts.  We both know we ain’t kids no more.”.

David Guetta – This one’s for you

Ja, helaas helaas helaas. Nederland doet dit jaar niet mee met het Europees Kampioenschap voetbal. Geen oranje perikelen, geen feestgedruis en voor de winkels en horeca een “schadepot”. Maar voor de muziek stopt het natuurlijk niet! Zoals elke keer wordt er eenEK/WK lied geschreven, of een lied wordt zovaak gedraaid dat hij uiteindelijk hét lied wordt! Dit jaar is het de eer aan de Franse DJ David Guetta. Hij vindt het een eer dat juist zijn lied, in samenwerking met Zara Larsson, het EK lied is geworden. Juist omdat het EK ook in Frankrijk wordt gehouden. We love soccer! Wij hebben al vele wedstrijden van het Nederlands elftal bijgewoond maar ook van PSV en zelfs van Barcelona. Voor laatstgenoemde zijn wij afgereist naar Hamburg (Duitsland) waar ze het opnamen tegen HSV. Een ervaring om nooit meer te vergeten. “We’re born to fly, so let’s keep living ‘til it all falls down. Let’s close our eyes, and let the moment drive the whole world out.”.

Beyonce – Sorry

Ook deze maand kan er natuurlijk geen lied van Queen Bee ontbreken! Deze keer is het “Sorry”. Wie het verhaal van “Lemonade” een beetje kent, kan de boodschap zo uit het lied halen. Maar het is ook toe te passen op andere mensen of misschien wel op je eigen verhaal. De clip is weer echt perfect en weer net zo krachtig en sterk zoals Beyonce al haar clips zijn. Misschien is het je al opgevallen dat Serena Williams een prominente rol heeft in de clip!  “Middle fingers up, put them hands high.  Wave it in his face, tell him, boy, bye!”.

Welk lied heb jij deze maand vaak geluisterd?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s