De snuffelbox: De ultieme verrassingsbox voor je hond!

Heb jij ook een hond en zou je deze een keertje wat extra’s willen geven? Dan is er nu De Snuffelbox! Ben je benieuwd wat het is? Lees dan snel verder!

Snuffelbox logo

Wat is een snuffelbox?
Je
De Snuffelbox is eigenlijk een soort beautybox maar dan voor de viervoeter! Maar wat zit er dan allemaal in, want ja, beautyproducten daar heeft een hondje natuurlijk helemaal niks aan! Het is elke keer weer een verrassing wat er in de box is, maar er zitten altijd zes of meer premium producten in! Deze producten zijn zorgvuldig getest, zodat ze geschikt zijn voor je hond. Je kan bij de producten denken aan leuke speeltjes, 100% natuurlijke snacks, verzorgingsproducten en de allernieuwste gadgets! Mocht je liever snacks geven die glutenvrij zijn, dan kan je dat altijd aangeven en wordt je box hierop aangepast!

Het kan natuurlijk zijn dat je hond niet helemaal blij is met alle producten, en daarom bestaat er de zogenoemde kwispel garantie! (Zo leuk die naam!). Dan kan je het aangeven bij de website en dan krijg je of het aankoopbedrag terug of een vervangend product thuis gestuurd. Dat is pas goede service! En waar gaat het geld naar toe? 10% van elke box gaar naar verschillende organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de honden. Denk hierbij aan dierenasielen en dierenvoedselbanken.

Snuffelbox honden

Foto afkomstig van de website

Hoe werkt het?
Je gaat naar de website http://www.snuffelbox.nl/ en daar klik je heel simpel op aanmelden. Vervolgens kun je kiezen wat voor hond je hebt; een kleine (<8kg), middel (8-20 kg) of een grote (>20kog). Je box zal dus geheel aan je hond aangepast worden. En dan kun je kiezen of je de box eenmalig wilt ontvangen voor €29.90 (gratis verzending) of dat je graag ieder kwartaal de box wilt ontvangen voor €24.50 (gratis verzending). Mocht je buiten Nederland wonen, dan zijn de verzendkosten €4.50. Je kan ook je box upgraden! Voor €3.00 krijg je een extra traktatie, voor €7.00 een extra speeltje en voor €9.00 krijg je zowel een extra traktatie als een extra speeltje! En als laatste vul je je gegevens in en klaar is kees! Binnen twee weken zal je box bij je thuis worden geleverd en dan kan het plezier beginnen! Wat ook wel fijn is, als je kiest voor ieder kwartaal, dat je het ook op elk moment kan opzetten, waardoor je niet vast zit aan vreemde praktijken!

Snuffelbox honden2

Hoe verras jij je viervoeter??

Advertenties

2 gedachtes over “De snuffelbox: De ultieme verrassingsbox voor je hond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s