Trendalert: Sunkissed strobing

Nog niet zo lang geleden maakte contouren haar debuut in de beautywereld! En nu is er een nieuwe variant waarbij je prachtige summerglow extra versterkt wordt, namelijk sunkissed strobing!

Sunkissed proof 1

Door professionals wordt Sunkissed strobing als één van de grootste zomertrends dit jaar gezien! Je kan je zomerse gloed lang vasthouden en deze wordt zelfs versterkt! Wie wil dat nou niet?!
Net als bij het “gewone” stroben, maak je gebruik van licht om de natuurlijke glans en schoonheid te benadrukken. Door middel van lichte tinten te gebruiken op bepaalde plekken worden ze ge-highlight. Het verschil met stroben is dat bij Sunkissed strobing gebruik wordt gemaakt van een beetje bronzer om het gezicht heel subtiel te contouren.
Sunkissed proof 2
Afbeelding afkomstig van http://www.trendalert.nl
Maar ja, hoe wil je dit effect zelf aanbrengen op je gezicht? Allereerst beging je met je basis make-up aan te brengen op je gezicht. Het kan zo zijn dat je geen foundation of iets dergelijks gebruikt. Gebruik dan een alleen een goede dagcrème om je huid wel optimaal te verzorgen. Vervolgens breng je bronzer aan op de randen van je gezicht en net onder je kin. Daarna breng je de bronzer net onder je jukbeenderen aan. Je begint ter hoogte van je oren en je eindigt iets verder dan het midden van je wangen. Eigenlijk op het punt dat je bijna bij je mond bent. Dan gaan we over naar de highligter voor een natuurlijke lichtval op je gezicht. Je brengt het aan op je jukbeenderen, het puntje van je neus, je neusbrug, je kin, je voorhoofd, net onder je wenkbrauwen en als laatsje op het cupidoboogje boven je lip. En dan is je look helemaal zomerproof!
Wat vind jij van deze nieuwe trend?
Advertenties

2 gedachtes over “Trendalert: Sunkissed strobing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s