Review LE Essence ‘Bloggers’ beauty secrets!’

Wij mochten zo gelukkig zijn om het palette the glow must go on en de nagellak te mogen ontvangen! Natuurlijk kan er dan geen review achterblijven, dus hebben wij nog twee palettes en nagellakjes erbij gekocht. Tijdens het ziekenbezoek hebben wij een review voor jullie gemaakt! Ben je benieuwd wat wij er van vonden? Lees dan snel verder!

Bloggers beauty secrets paletten

Touch up to go! – Diana van DFashion

Touch up to go

Allereerst het palette van Diana van DFashion (https://www.instagram.com/dianazurloewen/)! Zij heeft een one-for-all palette ontworpen en dat betekent natuurlijk veel goeds. Makkelijk om onderweg je lippen, je ogen en wangen bij te werken zodat je er weer helemaal fris uit ziet!

Touch up to go binnenkant

De binnenkant ziet er heel erg kleurrijk en vrolijk uit! Door het spiegeltje is hij erg handig voor onderweg, omdat je overal je make-up kan bijwerken.

Touch up to go swatches2

Wij probeerden allereerst de One for all balm uit. Hier is overigens geen kwastje voor dus je zou hem moeten aanbrengen met je vingers. Helaas waren wij niet blij met deze lippenbalsem. Hij voelde plakkerig aan en de geur was zeer onaangenaam. Dus toen zijn we maar snel overgegaan naar de Shine on eyeshadow. Deze kleur heeft een hoge pigmentatie emet een kleine shimmer er in verwerkt. Zoals je kan zien komt hij heel erg mooi uit op een donkere huid. De Coffee to go is een matte bruine kleur die wij heel erg mooi vinden en zeker in combinatie met On the mauve. Zoals je kan zien is hij op een donkere huid iets paarser dan op een lichte huid. En dan komen we alweer aan bij de blush! De Partyblush is de donker roze en wij vinden hem ook geschikt als oogschaduw kleur. Daarnaast is er nog de Peach blush. Deze is iets lichter en komt beter tot zijn recht op een lichte huidskleur. Zoals je kan zien wordt hij op een donkere huid al snel wat oranje en dat willen we natuurlijk niet. Over het algemeen zijn wij blij met dit palette, omdat het alles bevat wat je nodig hebt om even snel je look op te frissen!

Vintage rose – Palmira van BeautyPalmira

Vintage Rose

Alleereerst het doosje! Een hele mooie vormgeving en het design doet eer aan de naam. Door de roosjes krijgt het een vintage uitstraling. Het is een eyeplaette die geheel is samengesteld door Palmira ( http://www.beautypalmira.de/).

Vintage Rose binnekant

Wat een mooie binnenkant! Net als bij de overige paletten is ook hier een spiegeltje te vinden. Heel erg gemakkelijk als je onderweg je ooglook bij wilt werken! Wij zijn meteen aan de slag gegaan met swatchen!

Vintage Rose swatches2

Het kwastje is heel erg goed geschikt voor het aanbrengen van de Secret key eyeliner. Zoals je kan zien is de eyeliner voorzien van veel pigment en kan je een strak en goed lijntje aanbrengen! De Hello glow is een higlighter in een parelmoer/roze kleur met een kleine shimmer. Zoals je kan zien geeft het een duidelijk verschil op de huidskleuren, het is namelijk een koele tint. Dan gaan we over naar de oogschaduw kleuren om te beginnen met Shimmer on you. Deze wit/parelmoer kleur geeft veel pigment af aan je huid en is voorzien van een kleine shimmer. De velvet rose is een oudroze tint wat erg passend is bij het doosje. Bij een donkere huid wordt de roze kleur iets feller dan bij een lichte huis. Klein minpuntje was dat deze erg poederig was, waardoor er best wat verloren ging. De Charming mauve is een favoriet van ons! De kleur is erg mooi met een hoge pigmentatie waardoor hij perfect uit komt bij beide huidskleuren. Helaas was de Hazel eyes ook poederig en is de kleur weinig zichtbaar. Een beetje een tegenvaller dus. En als laatste de donkerste kleur uit het palette, namelijk Earth & love. Deze donkere kleur heeft veel pigment en is perfect te combineren met de overige kleuren. Voor de prijs van €4.99 vinden wij het een heel erg goed oogschaduwpalette! Erg jammer van twee poederige kleuren, maar over het algemeen is dit een goed palette voor als je een mooie ooglook wilt maken en niet veel geld hebt voor een dure.

The glow must go on – Serena Verbon van Beautylab

The glow must go on

Toen we het perspakketje mochten ontvangen waren wij erg blij dat het dit palette was! We hadden al in de winkels gekeken maar bij een aantal filialen van Kruidvat was het zelfs uitverkocht! The glow must go on is het bronzing en highlighting palette van Serena die je misschien wel kent van http://www.beautylab.nl !

The glow must go on binnenkant

Wauw! Oke wij moeten eerlijk bekennen dat we hem eigenlijk niet wilde swatchen omdat hij gewoon zo mooi is en het zonde vonden om hem überhaubt te gaan gebruiken! Maar uiteindelijk hebben we het toch gedaan *snik*!

The glow must go on2

We beginnen de swatches met de bronzers. Deze hadden geen namen vandaar dat we van donker naar licht zijn gegaan. Zoals je kan zien hebben ze alle drie een hoge pigmentatie waardoor de kleuren duidelijk zichtbaar zijn! De lichtste kleur zouden wij bij een donkere huid gebruiken als highlighter en bij een lichte huidskleur kan hij prima als blush. Mijn medeblogster werd meteen enorm enthousiast bij de donkerste bronzer, omdat deze super goed uitkomt bij een donkere huidskleur. Dan gaan we over naar de Sandalwood oogschaduw! Een diepe, matte bruine kleur die mooi gecombineerd kan worden met de donkere bronzer. De Cinnamon eyeshadow zouden wij vooral aanraden bij een donkere huidskleur. Daar komt de kleur erg mooi uit. Bij een lichte huidskleur valt hij weg en wordt hij oranje. En als laatste de Honey glow highlighter om je look geheel af te maken! Hij heeft een kleine shimmer waardoor je echt helemaal gaat stralen. Wauw!! Na de swatches weten we het zeker; dit is ons favoriete palette! Met de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en fijne afwerking is het zeer zeker een aanrader!!

Dit palette gaat echt als warme broodjes over de toonbank! Wij hebben er nog veel gespot bij de Trekpleister. Dus mocht je hem willen, dan is een bezoekje aan de Trekpleister zeker de moeite waard!

Nagellakjes

Nagellakjes

Deze mooie lakjes hebben wij nog niet kunnen reviewen voor jullie. De reden hiervoor is dat mijn medeblogster op dit moment letterlijk over haar nek gaat van de nagellak geur. Zodra dit weer mogelijk is gaan wij deze zeker voor jullie reviewen! Hopelijk hebben jullie hier alle begrip voor. Het kost haar veel energie om iets te doen, dus het reviewen van de paletten was al een hele LEUKE inspanning hahah!

Hebben jullie ook een palette uit deze LE? Welke is jullie favoriet?
Let us know!

5 gedachtes over “Review LE Essence ‘Bloggers’ beauty secrets!’

Plaats een reactie