Een échte Harry Potter snoepwinkel!

Ken je de snoepjes uit de films van Harry Potter? Die alleen maar verkrijgbaar zijn bij de prachtige, sprookjesachtige snoepwinkels? Nu is er eentje in het écht gebouwd en heb jij dus de gelegenheid om net als Harry snoepjes te gaan kopen! Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

1

Er zijn méér Harry Potter fans op de wereld dan sterren aan de hemel.‘. Dat is een uitspraak die vaak gedaan wordt door de boeken én films van J.K. Rolling! En stiekem moeten wij bekennen dat wij de films ook prachtig vonden en ze nog steeds super vinden! Máár als jij nou een echte fan bent, dan moet dit bezoekje zekerste weten op jou bucketlist staan.

2

Bron afbeeldingen

Nou zou het fijn zijn als hij in Amsterdam was, en je er zo vaak naar toe kon als we maar zouden willen. Maar helaas is dit niet het geval. Voor een bezoekje zul je moet naar Orlando, Florida. De winkel heeft de snoeperige naam Honeydukes. En zoals je al op de foto’s kan zien, zit de winkel vol met wizard lekkernijen! Ook de boeken zijn in werkelijkheid nagemaakt!

3 4 5

Welk snoepje/lekkernij zou jij willen scoren in Honeydukes?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

10 gedachtes over “Een échte Harry Potter snoepwinkel!

Plaats een reactie