The flying tiger

Sinds een tijdje hebben wij The Flying Tiger ontdekt! Omdat wij enorm enthousiast zijn over deze winkel, willen wij jullie graag meenemen in ons enthousiasme!

Flying Tiger Logo

De Albert Heijn kun je definiëren als een supermarkt, de H&M als een kledingwinkel en bij de Hunkemöller kunnen we terecht voor lingerie. Maar hoe we The Flying Tiger, begonnen in Denemarken, nou kunnen benoemen is een lastige. Eigenlijk is er van alles te koop, voor zowel hobby als je huis als de keuken en de tuin! Inmiddels zijn er achttien winkels te vinden in heel Nederland en tien in België!

Eerlijk gezegd kunnen we ook wel stellen dat de prijzen niet enorm hoog zijn! De producten zijn zeer betaalbaar (onder de €10,-), erg hip en hartstikke kleurrijk! Wij worden echt super blij als we de winkel binnenstappen. En doordat de collectie zo vaak veranderd, zie je ook elke keer weer nieuwe dingen in het assortiment verschijnen. Zo staat in de maand juni de flamingo centraal. Dit dier zul je dan ook op vele verschillende producten terug zien komen in de winkel!

Flamingo kussen Packing List Flamingo beker

Herinneren jullie ons artikel nog over handlettering?! Het schetsblok is afkomstig van deze winkel. Het papier schrijft en tekent enorm fijn, drukt niet door en laat niet af aan je handen. Zodra je er met een stift op schrijft is de inkt ook snel gedroogd!

20160313_124010

Hieronder nog een aantal leuke producten die je in de winkels kan vinden! Ben je nou benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op http://www.flying-tiger.nl/ of ga eens langs de winkel! Wij zullen er nog vaak een bezoekje brengen en ook zeker nog verschillende aankoopjes doen.

Dead Sea Body Wrap

Dead Sea Modder Pakking, €4.00

Pleister

Pleisters, €3.00

Vier op een rij

Hart op een rij, €3.00

Heb jij wel eens iets gekocht bij The Flying Tiger? Of ben je misschien van plan er eens een aankoop te doen?
Let us know!

9 gedachtes over “The flying tiger

  1. Ik ben al een paar keer bij de Flying Tiger geweest. Ik heb een azuurblauwe kledinghanger in de vorm van een neushoorn van deze winkel! Hij had precies dezelfde kleur als mijn muur 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Hiephiep hoera! SoBeautyWomen bestaat 1 jaar! | SoBeautyWomen

Plaats een reactie