Muziek van de maand mei

Wij moeten eerlijk bekennen dat muziek een hele grote liefde van ons is! Vandaag laten wij jullie liedjes zien die veelal te horen waren in de maand mei!

Muziek

Justin Timberlake – Can’t stop the feeling

Oh my, een nieuw lied van Justin en wát voor lied!! Wij zijn er helemaal lyrisch over en denken dan ook met een grote glimlach terug aan zijn optreden in Nederland. Wat een geweldig concert was dat! Wij hebben er enorm van genoten, heel luidkeels meegezongen en natuurlijk heel veel gedanst. En stiekem ook heel erg genoten van zijn dansmoves, want die liegen er ook niet om. Als wij dit lied luisteren vinden we het ook wel moeilijk om gewoon stil te blijven zitten hahah! So keep dancing!

Lukas Graham – Seven years

Dit is, denken wij, een lied wat iedereen wel eens voorbij heeft horen komen of het lied herkent. Het mooie aan dit nummer is dat Lukas vertelt over zijn innige band met zowel zijn vader als zijn moeder. Hij vertelt hierin de mooie levenslessen die zijn ouders hem hebben meegegeven op de verschillende leeftijden. Aan het einde zingt hij juist over de toekomst, over hoe hij die voor zich ziet met zijn eigen vrouw en eventuele kinderen. Erg ontroerend en hartverwarmend. “I only see my goals, I don’t believe in failure. ‘Cause I know the smallest voices they can make it major!”.

Walking on cars – Speeding cars

Dit een vrijwel nieuw lied wat nog maar kort geleden voor het eerst te horen was bij de verschillende radiostations. De clip is heel erg mooi neergezet, en je wordt er echt in meegezogen om te kijken hoe dit verhaal zal aflopen. Helaas is er een tragisch einde, maar wel passend bij de muziek. Mocht je eventjes een momentje willen zonder drukte, dan is dit lied zeker een aanrader. 

Beyoncé – Freedom

Als jullie onze blog al een tijdje volgen dan weten jullie hoe gek wij zijn op Queen Bee! Daarom kan er deze maand ook geen lied van haar ontbreken, na het uitbrengen van haar nieuwe album. Wij hebben gekozen om deze maand het lied ‘Freedom’ uit te lichten. Echter is er geen officiële videoclip, vandaar dat dit opnames zijn van een optreden waarin ze danst in een bak met water. Iedereen kent het verhaal achter haar nieuwe album waarschijnlijk al. In dit lied maakt ze duidelijk dat ze niet langer gevangen wil zijn (waarschijnlijk van haar man) en dat ze vrij wil zijn. Wat een sterke vrouw, met een verschrikkelijk krachtige en mooie stem! Ook dit laat ons terugdromen naar haar geweldige optreden waar wij bij mochten zijn. Echter zijn we er dit jaar niet bij, helaas hebben wij geen kaarten kunnen bemachtigen. Daarom genieten wij enorm van zulke filmpjes! “I break chains all by myself, won’t let my freedom rot in hell. I’ma keep running ‘cause a winner don’t quit on themselfs.’. 

Welk lied heb jij veel geluisterd deze maand?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s