Warenhuisketen Hudson’s Bay komt naar Nederland!

Voor de oplettende lezer; ja dit artikel stond gisteren ook online. Er is iets misgegaan met het inplannen, vandaar dat we hem offline hebben gehaald en vandaag online zetten. Nu de V&D, helaas, tot de verleden tijd behoort zijn er vele grote panden in Nederland die leeg komen te staan. Voor sommige panden is al een oplossing gevonden door er kleinere winkels in te plaatsen, maar een groot gedeelte staat nog leeg. Maar daar is nu waarschijnlijk een oplossing voor gevonden! Lees snel verder om te lezen over het hoe en wat!

Hudsons Bay

Het Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay komt namelijk naar Nederland! De komende twee jaar wil dit bedrijf zo’n twintig warenhuizen openen in heel Nederland met twee winkelformules. Deze formules zijn Hudson’s Bay en Saks Off 5TH. De eerste formule is een meer luxe die je kan vergelijken met producten die tussen de V&D en de Bijenkorf in zitten. De tweede formule is een luxe discountformule, waar je waarschijnlijk hoge kortingen kan verwachten! En laten we eerlijk zijn; daar zijn wij dol op!

Hudsons Bay 3

De eerste vestigingen openen volgend jaar zomer al hun deuren, maar waar deze zullen zijn is nog niet bekend. Volgens de woordvoerder zijn het zeer gewilde winkellocaties! Er is wel al één locatie bekend: het pand aan de Amsterdamse Rokin. Dit is hetzelfde pand waar het luxe warenhuis Haussmann de deuren wilde openen. De geruchten gaan dat er een aantal panden van de V&D overgenomen zullen worden door dit warenhuisketen. Deze geruchten werden groter toen bekend werd dat Hudson’s Bay één van de gegadigden was om de V&D-warenhuizen over te nemen!

Hudsons Bay 2

Wij moeten eerlijk bekennen dat wij heel erg nieuwsgierig zijn geworden naar het nieuwe warenhuis, en dat wij ook zeker een kijkje voor jullie gaan nemen zodra de deuren in Nederland zijn geopend. Van de foto’s die op internet staan van het warenhuis zijn wij erg nieuwsgierig geworden. Het ziet er heel erg netjes en chique uit. Zeker op bovenstaande foto vinden wij het contrast en de kleuren erg mooi! Het zal dus nog wel even duren voordat we ook daadwerkelijk een kijkje kunnen gaan nemen, maar dat mag de pret niet drukken!

Wat is jullie eerste indruk van Hudson’s Bay?

 Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

7 gedachtes over “Warenhuisketen Hudson’s Bay komt naar Nederland!

  1. Wauw heel tof. Op de foto’s ziet het er allemaal super leuk uit! Ben benieuwd of er misschien merken bij zullen zitten die we hier niet goed kunnen verkrijgen… Spannend! 😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s