Review Kruidvat dagcrème ‘Fresh’

Ongeveer twee maandjes geleden kwam ik bij de Kruidvat een nieuwe dagcrème tegen die meteen mijn aandacht trok. Het is de dagcrème Fresh voor de droge & gevoelige huid.

creme 1

Kruidvat dagcrème Fresh
De nieuwe dagcrème van de Kruidvat is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk voor de normale huid, en eentje voor de droge & gevoelige huid. De crème is voedend en verzacht de jonge huid, en biedt 24 uur hydratatie! Daarnaast trekt de crème snel in en ruikt het naar tropische vruchten!

Review
Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door deze dagcrème! Zoals er wordt gezegd trekt hij inderdaad snel in en voelt hij heel erg zacht aan op je huid wat ik erg prettig vindt. Ook totaal niet plakkerig, wat wel eens zo kan zijn met een crème. Zoals je op de foto kan zijn heeft de crème een zalmroze kleurtje en het ruikt inderdaad erg zoet. Welke vrucht het is kan ik niet goed plaatsen, maar het ruikt erg fris en fijn! Wat mij wel opviel, is dat op de verpakking staat dat de crème vooral is voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar, maar hier ben ik het niet mee eens. Ik ben de twintig gepasseerd en voor mijn huid doet de crème het nog prima! Volgens mij is er dan ook geen leeftijd aan vast te knopen. Zodra ik de crème een dag op mijn gezicht heb gedragen, voelt mijn huid nog steeds zacht aan maar niet speciaal. Als je een budget crème zoekt, dan is hij zeer geschikt maar ik denk wel dat een duurdere crème voedender is voor je huid.

creme 2

De Kruidvat Fresh Dagcrème is te koop bij de Kruidvat voor €2.99!
Er is ook een nachtcrème variant!

Welke dagcrème gebruik jij en hoe is jou ervaring daarmee?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

5 gedachtes over “Review Kruidvat dagcrème ‘Fresh’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s