Door naar de finale op het Songfestival!

“We”  zijn door naar de finale! Ben je benieuwd wat wij van het optreden vonden? Lees dan verder!

Douwe Bob 1

Volgens Douwe Bob ging het fantastisch! En hier kunnen we ons denk ik wel bij aansluiten. Het optreden was goed neergezet, en is goed in beeld gebracht door de verschillende cameramensen. Volgens ons was het plaatje compleet en was het precies zoals Douwe voor ogen had. Daarnaast zong hij mooi en was er niks op aan te merken. Toch was er enige “commotie” over de beruchte tien seconden stilte die voorkwamen in het lied.

Voor zover wij weten was het bekend dat hij volledig stil zou zijn. Maar dit bleek toch niet zo te zijn. Tijdens de tien seconden riep Douwe “Come on!” en “I love you!” richting het publiek. Dat is natuurlijk gewoon super spontaan en hartstikke leuk!! Dit maakt het optreden speels en toch een element wat van te voren niet bekend was. Het was wel ontzettend jammer dat zijn optreden van te voren al was gelekt, waardoor er toch best veel al bekend was gemaakt.

Douwe Bob 2

Het bekendmaken van de landen was nog best wel spannend! In onze herinnering was het niet anders dan dat Nederland helemaal niet of juist pas als laatste werd genoemd. Daar gingen we dus nu ook weer vanuit. Maar toen werd Nederland ineens als derde land al genoemd!! DOOR NAAR DE FINALE!! Ook de landen Azerbeidzjan, Rusland, Hongarije, Kroatië, Oostenrijk, Armenië, Tsjechië, Cyprus en Malta zijn door.

De finale vindt aanstaande zaterdag plaats in Stockholm. Een plaats met historie voor Nederland op het Songfestival. In 1971 won de Nederlandse inzending Teach in met Ding-a-dong de wedstrijd!

Wij wensen Douwe Bob heel erg veel succes aanstaande zaterdag!

Heb jij ook gekeken? Zo ja, wat vond je er van?

Advertenties

9 gedachtes over “Door naar de finale op het Songfestival!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s