Persoonlijke update (2)

Lieve volgers,

Zoals jullie konden lezen was ik gisteren een dagje op ziekenbezoek bij mijn medeblogster. Ik heb dan ook met haar overlegt over deze update.

Na vele onderzoeken in het ziekenhuis te hebben gehad is ze GELUKKIG weer thuis! Thuis is natuurlijk ook een veel fijnere plek om te zijn dan alleen in een ziekenhuis kamer. Echter heeft ze nog wel heel veel pijn en ze heeft dan ook zware medicatie meegekregen om de pijn te verzachten. Ze zal dan ook de komende tijd veel moeten rusten zodat de pijn hopelijk weg trekt en er verder gekeken kan worden. Het hoe en wat houden we liever privé omdat er nog geen duidelijkheid over is.

Maar gisteren stond niet geheel in het teken van de pijn! Gelukkig hebben we iets heel erg leuks kunnen reviewen voor jullie!! Dat artikel is op dit moment in de maak en kunnen jullie dan ook over een paar dagen verwachten op onze blog. Het was voor mij dan ook erg fijn dit samen met haar te kunnen doen, omdat ze dan eventjes haar gedachten op iets anders kon focussen. Maar daarnaast hebben we ontzettend veel gekletst en heerlijk gegeten met elkaar! Achter de schermen zal zij zich bezig houden met de blog op haar tempo, omdat er nog heel erg veel rust nodig is voor haar lichaam en ze op dit moment niet veel kan doen.

Zij vind alle lieve en mooie reacties van jullie ontzettend lief en hartverwarmend, en ze vindt het ook ontzettend fijn dat jullie zo met haar meeleven en daar moet ik jullie dan ook echt voor bedanken!

Liefs,
SoBeautyWomen

Advertenties

8 gedachtes over “Persoonlijke update (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s