Nieuw album Beyoncé – Lemonade

Zoals jullie misschien wel bekend is, heeft Queen Bee een nieuw album uitgebracht onder de naam Lemonade! Wij, als echte ‘fans’ delen dit natuurlijk graag met jullie!

Lemonade1

Lemonade is Beyoncé haar zesde album en is tevens het tweede ‘visual album’! Dit houdt in dat er naast nummers ook video’s opstaan! In 2013 kwam ze met haar eerste ‘visual album’ genaamd Beyoncé. Het album kwam zeer onaangekondigd, maar vorige week was het dan eindelijk zover! Op HBO wel een één uur durende film uitgezonden, inclusief alle beelden van het gehele album!

Nederlandse ballerina
Vorig jaar december is een video opgenomen voor dit bijzondere album! In de video is Michaela DePrince te zien! Zij is een bellerina van het Nationale Ballet. De video waarin zij speelt werd opgenomen op twee voormalige plantages, Madewood en Destrehan in Louisiana. In de video is een geheim genotoschap te zien waarin alleen maar sterke en trotse vrouwen verblijven.

Voor Michaela is het een ervaring die ze maar eenmaal in haar leven zal mee maken. “Ze is een van de meest oprechte mensen die ik ooit heb ontmoet. Ik geloof dat we met die project echt het verschil kunnen maken in levenskwesties, ongeacht welke huidskleur je hebt.”. (Het Parool)

Lemonade2

Verborgen boodschappen?!
Er zijn, voor de oplettende luisteraars, een aantal thema’s in de liedjes te vinden die op het gehele album terug komen, namelijk verdriet, pijn en vergiffenis. Dit maakt dan ook dat het een rauw album is waarin Beyoncé ons een kijkje in haar leven geeft en hoe het voor haar is, als negroïde vrouw, om in Amerika te wonen. Maar de laatste dagen is ze veelal in het nieuws door een andere boodschap. Namelijk een boodschap richting haar man, Jay Z. De geruchten gaan dat hij haar (meerdere malen) heeft bedrogen en dit stoel Beyoncé dan ook niet onder stoelen of banken. Ze geeft verwijzingen naar vermeende vrouwen en laat Jay duidelijk merk dan dit niet nog een keer moet gebeuren, want dan is ze weg. Je kan deze boodschap vooral terug horen in de liedjes Sorry en Don’t hurt yourself.

Tracklist
Op het nieuwe album zijn 12 tracks te vinden, die wij graag met jullie delen:

 1. Pray you catch me
 2. Hold up
 3. Don’t hurt yourself (Ft. Jack White)
 4. Sorry
 5. 6 Inch (Ft. The Weeknd)
 6. Daddy lessons
 7. Love drought
 8. Sandcastles
 9. Forward (Ft. James Blake)
 10. Freedom (Ft. Kendrick Lamar)
 11. All night
 12. Formation

Lemonade3

Wij zijn enorm benieuwd naar het gehele album en hebben van elk lied al een aantal seconden mogen horen!
Op gevoel zeggen wij dat dit weer een geweldig album zal worden. Het lied Freedom hebben wij in zijn totaliteit gehoord en wauw!, wat is dat een geweldig lied. Hierin komt vooral naar voren dat je vrij mag zijn, en dat je vooral door moet zetten om je dromen en je doelen te behalen! Want alles is mogelijk! 16 en 17 juli staat Beyoncé live in de Amsterdam Arena. Pffff… wij hebben zolang in de wachtrijen gestaan en het is ons helaas niet gelukt om kaartjes te bemachtigen. Mocht jij aanwezig zijn, laat ons alsjeblieft weten hoe het was hahah!

Mocht je het nieuwe album willen kopen, dan moet je nog eventjes geduld hebben tot zes mei 2016.
Het album is al online te reserveren via Bol.com! Dan ben je een van de eersten die hem in huis heeft.

 Zijn jullie ook zo benieuwd naar het nieuwe album? Of heb je juist helemaal niks met Beyoncé?
Let us know!

Advertenties

2 gedachtes over “Nieuw album Beyoncé – Lemonade

 1. Ohwww yesss! Ik ben zeker een Beyoncé Fan! Ik heb de liedjes van dit album nog niet beluisterd. (i know shame on me) Maar het is mij zeker niet ontgaan dat Beyoncé een nieuwe album heeft. Ik ben benieuwd naar de liedjes en dat ik weer en een nieuwe favoriete song van haar kan toevoegen aan mijn fav’s songs lijst. Helaas zal ik ook niet aanwezig zijn bij haar concert. 😦 maar goedjes..

  Superleuk artikel!
  Hugz, Miss B ♡

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s