Een nieuwe Disneyfilm: Jungle book 3d

“Als je van beren leren kan, van slimme beren leren kan. Is dat iets wat je echt proberen moet!“.
Deze zin herken je vast wel van de welbekende film Jungle book.
Disney komt nu met iets nieuws! Namelijk Jungle book 3D!

Jungle book film

The Jungle book is geregiseerd door Jon Favreau die je misschien kent van de film Iron Man. De film is grootendeels opgenomen in een compleet lege studie, met maar een paar aspecten. Hierdoor was het voor Neel Sethi, die Mowgli speelt, erg leuk want hij mocht veel improviseren. Dit is overigens wel een nieuw aspect in de filmwereld. Door de lege studio, was er voor de creatieve mensen veel werk aan de winkel omdat (bijna) alles door de computer is gecreëerd.

Jungle book 2

Natuurlijk kent iedereen vast wel het verhaal van Jungle book. Maar voor de mensen die het niet weten: Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle, wanneer de angstaanjagende Shere Khan bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf.

In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera, en de zorgeloze beer Baloo komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa de slang, probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie, probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven.

Jungle book

Wat is je herinnering aan The Jungle Book en ga je de film bekijken?

Volg jij ons al op TwitterInstagram en Bloglovin?

Advertenties

11 gedachtes over “Een nieuwe Disneyfilm: Jungle book 3d

  1. Ik heb hem in 2D gezien en ga hem binnenkort ook nog reviewen! Hij wijkt wel een beetje af van de Disney film vooral het einde, maar ik weet niet in hoeverre het van het originele verhaal afwijkt. Wat ik wel weet, is dat het een ongelooflijk, goede film is en ik wel een paar keer een traantje heb weggepinkt. Zeker de moeite waard!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s