Een nieuw sprookje in de Efteling!

Kom je wel eens in de Efteling? En ga je dan ook een rondje door het super leuke sprookjesbos? Of vind je sprookjes gewoon ontzettend leuk? Er is sinds 24 maart een nieuw sprookje in de Efteling te vinden! Ben je benieuwd welke dit is, lees dan snel verder!

Pinokkio 3

Het nieuwe sprookje is niemand minder dan… PINOKKIO! Pinokkio is samen met zijn vader, Gepetto, komen wonen in het Sprookjesbos! Het leuke element is dan ook dat de andere Sprookjesbosbewoners nog geen kennis hebben gemaakt met de nieuwe bewoners want… ze zijn zoek!

Pinokkio 2

Beleef in de Efteling een interactieve zoektocht naar Pinokkio en ontdek de wonderlijke taferelen in Geppetto’s werkplaats! Het sprookje zal vertelt worden in drie interactieve elementen, hoe leuk is dat! Wil je al een kijkje nemen? Klik dan hier voor een filmpje van het 29e sprookje in het Sprookjes bos!

Pinokkio

Wij houden ontzettend van de Efteling en maken van elk dagje weer een groot feest!
Wij kunnen dan ook niet wachten om het nieuwe sprookje te gaan ontdekken en op zoek te gaan naar Pinokkio. Dit is ook waarom de Efteling zo uniek is. Het blijft zich steeds vernieuwen en uitbreiden, waardoor elk bezoekje weer nieuwe elementen oplevert. Zo was er de vorige keer de Baron, nu Pinokkio en binnenkort komt Symbolica erbij!
Het blijft ons favoriete pretpark in Nederland! 

Wat is jullie favoriete sprookje?

Advertenties

28 gedachtes over “Een nieuw sprookje in de Efteling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s