Inna Suncare

Deze week lieten wij jullie de nieuwe badoliën zien van de makers van Sudocrem. Diezelfde makers hebben nu ook een speciale suncare lijn ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap die we graag aan jullie laten zien!

Geheel

Ook al hebben we nog regen en ziet het er nog niet naar uit, toch is het echt lente! En dat betekent dat de zomer er aan zit te komen. De warme zonnestralen op je huid waardoor er een mooi bruin tintje komt is natuurlijk helemaal geweldig! Maar je zou bijna de keerzijde van de zonnestralen vergeten. De nieuwe Inna Suncare zonbescherminglijn zorgt ervoor dat je toch optimaal van de zon kan genieten, óók als je een kindje verwacht!

Inna suncare is de eerste lijn die speciaal is ontwikkeld om je huid tijdens én na de zwangerschap te beschermen en tevens te verzorgen. Door de beste filters, een rijke verzorging en een specifieke samenstelling zorgt het er voor dat je huid niet alleen bestand is voor de schadelijke invloeden van de zonnestralen, maar ook extra goed wordt verzorgd.  Door de specifieke samenstelling heb je de perfecte bescherming tegen het ontstaan van een zwangerschapsmasker en helpt het ook nog eens om striae te voorkomen.

Flacons

Hormoongevoelig
Tijdens de zwangerschap is je lichaam volledig ingesteld op de baby die in je buik groeit. De veranderingen in je hormoonhuishouding zorgen ervoor dat de baby alle ruimte krijgt om te groeien en jij klaar bent om moeder te worden. Die hormonale veranderingen zijn ook van grote invloed op je huid! Als gevolg van de toegenomen doorbloeding wordt de huid roder, warmer en gevoeliger. Ook voor de zon. Bovendien wordt er extra pigment in de huid aangemaakt waardoor gemakkelijk pigmentvlekken, met name in het gezicht en de hals, kunnen ontstaan. Dit zogenaamde zwangerschapsmasker komt bij meer dan 90% van de zwangere vrouwen voor. Deze pigmentvlekken blijven vaak zichtbaar en kunnen ook donkerder worden door de invloed van zonlicht.

Inna Suncare is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie en de vorming van zwangerschapsmasker te helpen voorkomen en tegen te gaan. De krachtige filters beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en gaan de vorming van extra pigment onder invloed van de zon tegen. Ook is de zonbeschermingslijn dankzij de zorgvuldige samenstelling ideaal om te gebruiken bij een zeer gevoelige huid die sterk reageert op de zon.

Extraatje voor je buik
Striae ontstaat door het uitrekken en scheuren van je onderhuids bindweefsel als gevolg van het groeien van je buik, borsten en bovenbenen. Dit kan gebeuren tijdens een zwangerschap maar ook tijdens een groeispurt. Je kan dit voorkomen door de huid goed te verzorgen met een product dat de elasticiteit van je huid bevordert. Alle lichaamsproducten van Inna Suncare zijn verrijkt met Elestan, een ingrediëntencomplex dat de aanmaak van Elastine in de huid stimuleert. De huid wint hierdoor aan elasticiteit en stevigheid en is dus beter bestand tegen uitrekken.

Zwangere vrouw

Unieke ingrediënten
De producten zijn erg uniek en dermatologisch getest! Iets wat natuurlijk erg belangrijk is, zeker tijdens je zwangerschap. De textuur van de producten smeer je gemakkelijk uit, trekt snel in en is waterbestendig. Welke unieke ingrediënten zijn terug te vinden in de producten?

  • Meiritage is een wetenschappelijk bewezen ingrediëntencomplex dat de overproductie van pigment in de huid tegengaat en pigmentvlekken zelfs kan verminderen
  • Elestan stimuleert de aanmaak van Elastine waardoor de huid elastischer en steviger wordt. Het gaat de vorming van striae tegen en is toegepast in alle formules voor het lichaam (zonbescherming en aftersun)
  • De krachtige UV-filters zijn samengesteld uit de beste ingrediënten die de huid optimaal beschermen tegen de schadelijke werking van UVA- en UVB-stralen én tegen pigmentvlekken
  • Alle Inna Suncare producten hebben een subtiel allergeenvrije parfum dat geschikt is voor de zeer gevoelige huid

De producten van Inna Suncare zijn verkrijgbaar bij de drogist en bij de apotheek, variërend in de prijs van €12.99 tot €23.99.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s