Onze paasdecoratie

Pasen staat voor de deur, en vaak zie de decoratie voor je huis al vroeg in de winkels verschijnen! In dit artikel laten wij jullie zien welke decoratie wij hebben!

20160323_142704

Bovenstaande foto herkent iedereen waarschijnlijk wel van de tuincentra’s en winkels zoals de Xenos en de Action. Die paasdecoratie zie je vrijwel elk jaar terugkomen samen met de hangers, die je in een paastak kan hangen. Daar is dan ook helemaal niks mis mee, want het staat heel erg vrolijk en het geeft veel kleur aan jou huis/kamer.

Paasei 1

Dit is de eerste decoratie die in het huis te vinden is. Heel simpel, maar hij is heel erg leuk om aan te vullen met allerlei kleurrijke details. Het ei is gemaakt van restdelen steigerhout die aan elkaar gelijmd zijn, maar aan de achterkant een stuk hout in de lengte, voor de stevigheid. De tak die je ziet, is vastgezet met een nietapparaat die speciaal is om nietjes in hout te nieten. Verder zijn het allemaal losse onderdelen, waardoor je elk jaar je paasei anders kan decoreren. De roze eitjes zijn afkomstig van de Wibra! Aan de ene kant zie je deze witte stippen en aan de andere kant zijn er bloemen (12 stuks voor €0.55). De eieren met de veertjes en het strikje (€1.50 voor vier stuks) en de kleine eitjes (12 stuks voor €1.00) zijn afkomstig van de Action. De konijntjes zijn zelfgemaakt maar het patroon is te vinden via Pinterest, als je zoekt op silhouette konijn.

Paasei 2

Dit ei is helemaal bekleedt met kleine takjes, die je gewoon in de tuin kan vinden of in het bos. Je niet steeds drie takjes vast een het houten plateau wat er achter staat. Dit doe je ook weer met een nietjestang dus het is belangrijk dat je de takjes goed tegen elkaar aanduwt. Onderaan is een stukje oase bevestigd met mos er over heen en paaseitjes die je er opplakt met een lijmpistool. De takken zijn ook vastgeniet, zodat ze er niet afvallen.

Stolp

Deze houten stolp was vorig jaar verkrijgbaar bij de Xenos, maar je ziet ze tegenwoordig ook in vele andere winkels. Elk seizoen kan je er iets ander in zetten. De cactus had al een plekje gekregen in de stolp, maar nu liggen er ook twee eitjes in! Zo kun je Pasen ook laten zien in kleine elementen als je niet van het grote en uitbundige houdt.

Takken

Paastakken doen het eigenlijk altijd goed! Neem een simpele vaas, ga naar het bos en knip een paar mooie takken en klaar is kees! Overigens kan je er ook nog paashangers in hangen mocht je dit leuk vinden!

Dit waren onze paasdecoraties voor dit jaar!
Heb jij ook decoraties rondom Pasen in je huis?

Advertenties

11 gedachtes over “Onze paasdecoratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s