Battle On The Dancefloor finale review

Gisteren was het dan eindelijk zover! Dé grote finale van het RTL5 programma Battle on the dancefloor! Heb je het nog niet gekeken en wil je geen spoilers? Lees dan niet verder. Ben je benieuwd wat wij er van vonden? Lees dan snel verder!

Battle on the dancefloor 3

De finale
Avant Garde, We move different en The majorzz stonden gisteren tegenover elkaar in een bloedstollende strijd in de finale!! En wat voor finale was dat! Wij zaten aan de buis gekluisterd en wisten niet waar we moesten kijken. Perfecte moves, hoge kwaliteit en wat een performance.

Ook in de finale was er weer de ronde met een gebruiksvoorwerp, met deze keer een drone. Niet heel gemakkelijk om mee te dansen en ze toe te voegen in je dans. Heel eerlijk moeten wij bekennen dat deze ronde voor Avant Garde het hoogtepunt was. Ze stonden daar zo sterk en vertelden echt een verhaal waarin de drone een grote rol speelde. De drone was onderdeel van de dans, en zweefde er niet boven zonder doel.

Uiteindelijk was het al snel duidelijk dat Avant Garde met één voet in de dance off stond. Het puntenverschil was enorm (40 – 17 – 8). Tsja, dan weet je wel dat je de dance off sowieso gaat dansen. Na de punten van de jury kwam ook The Majorzz in de finale en kon de dance off beginnen.

Ook in de dance off leek Avant Garde flink aan kop te gaan, maar door de puntenverdeling werd het uiteindelijk toch nog spannend. Het ging echt om de battle’s die gevoerd moesten worden met Avant Garde als uiteindelijke winnaar.

Battle on the dancefloor

Review
Wauw! In één woord wauw! Wij hebben ontzettend genoten van de shows van de afgelopen weken maar ook zeker van de finale! Met wat ons betreft de ultieme winnaar, Avant Garde. Voorafgaande aan de show zeiden wij tegen elkaar dat we hoopten dat zij zouden winnen. Hun dansstijl is zo uniek, hun kledingstijl en voorkomen is uniek, hun persoonlijkheden zijn perfect en natuurlijk de muziekkeuze is óók uniek. Avant Garde is uniek! Zeer terecht dat zij deze show hebben gewonnen. Vaak zie je toch de hiphop groepen die mee doen om hun talenten te laten zien. Daarom is het zo leuk dat Avant Garde de stap heeft gezet om mee te doen en hun unieke stijl te laten zien. En wat oh zo leuk is… wij gaan Avant Garde live zien dance bij Let’s dance!! Whaaaa!! Wij kunnen echt niet wachten tot het eindelijk november is om het grote dansspektakel mee te maken en dan ook de winnaar van BOTD te zien! Hopelijk komt er nog een tweede seizoen. Ook dan zullen wij zeer zeker weer gaan kijken.

Battle on the dancefloor 4

Vonden jullie Avant Garde ook de terecht winnaar?

Advertenties

2 gedachtes over “Battle On The Dancefloor finale review

  1. Ik heb een paar afleveringen gekeken omdat mijn buurvrouw het graag wilde zien, maar vond het niet heel bijzonder eigenlijk. Het dansen vond ik geweldig om naar te kijken, maar het programma op zich vond ik wel meevallen. Snap uberhaupt niet wat die Pip in de jury deed whahahahahahaha.. maar wel een terechte winnaar als je het mij vraagt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s