Blogboek – Kelly Deriemaeker

In januari hadden we het doel om het Blogboek van Kelly Deriemaeker te gaan lezen. In deze post kun je onze review vinden van het boek, en misschien ga jij hem dan ook wel lezen!

Blogboek Kelly Deriemeaker

Het blogboek, tips & inspiratie voor meer blogplezier!
Ben je al druk aan het bloggen en wil jij je blog wat meer leven inblazen? Of wil jij juist nog een blog beginnen? Dan is dit boek voor jou geschreven! Je wordt op weg geholpen bij de juiste keuzes maken voor je blog. Soms weet je niet waar jij in kan uitblinken, of weet je eventjes niet wat je wilt posten. Dan kan je dit boek goed bij de hand houden, er worden namelijk heel veel veel tips in gegeven.

Review
We vonden het een super leuk en handig boek! Allereerst geeft het je een leidraad om een goede content te maken voor je blog. Er wordt uitgelegd waar je rekening mee moet houden, waar jij in uit kan blinken en voor wie je wil gaan schrijven. Dit is natuurlijk wel belangrijk, omdat jij je dan ook kan verplaatsen in je lezer. Je begint een blog vaak niet uit commercieel oogpunt, maar omdat je het leuk vind om je interesses met de wereld te delen. Toch zijn er blogs waar geld mee verdient kan worden. In het boek worden goede tips gegeven hoe jij geld kan gaan verdienen met je blog! Maar onthoudt één ding: “Some people are so poor… All they have is money.”.

Ken je dat ook? De welbekende blogdip? In dit boek worden rond de 75 ideeën gegeven die jij kan gebruiken voor je volgende blogpost. Wij vinden deze tips heel erg handig, omdat wij nog maar net zijn begonnen, om dan eens wat anders te posten is altijd leuk.

Wat wij ook heel erg leuk vinden aan het boek, is dat er andere bloggers aan het woord komen. Ook zij delen hun tips met de lezers en geven eigenlijk een kijkje over hoe zij bekend zijn geworden.

Conclusie
Wij zouden je dit boek dan ook zeer zeker aanraden! Het leest heel erg makkelijk weg, je hoeft niet van voor af aan te beginnen. Je kan op elke bladzijde beginnen, waar jij graag wat meer over zou willen weten. Maar wij raden je toch wel aan om het hele boek te lezen. Er worden zoveel nuttige tips gegeven, waar je ontzettend veel aan kan hebben. Wij vermelden de tips overigens niet in de blogpost zoals jullie hebben gemerkt. Deze keuze hebben wij gemaakt, omdat Kelly er een boek over heeft geschreven en het haar tips zijn. Hopelijk begrijpen jullie deze keuze.

“The best parts are the parts you share!“.

Advertenties

7 gedachtes over “Blogboek – Kelly Deriemaeker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s