Doelen februari en terugblik januari!

Het is bijna 1 februari en dat betekent dat wij nieuwe doelen gaan stellen voor de komende maand! Maar we gaan ook terug kijken naar de gestelde doelen van januari. Ben je benieuwd hoe het is gegaan?! Lees dan snel verder!

Terugblik doelen januari

Blogdoelen

 • 25 unieke bezoekers
  Jaaaaa! We’ve made it! Dank jullie wel allemaal voor het bezoeken van onze blog! We zijn jullie echt enorm dankbaar. Bij elke 100 unieke bezoekers gaan wij iets leuks doen! Inmiddels zitten we al op de 300 en dat betekent dat er al drie keer een artikel online zal gaan komen, waarin wij iets gaan testen/reviewen/doen! Maar wat dit allemaal gaat zijn, blijft nog eventjes een verrassing! 
 • Het blog boek van Kelly Deriemaeker lezen
  Dit doel is zeker behaald! Wat een goed, inspirerend en leerzaam boek heeft Kelly Driemaeker geschreven. Een boek dat zowel geschikt is voor mensen die al een tijdje een blog hebben of juist een blog willen starten. Deze maand komt er een review van het boek online, waar we verder zullen toelichten wat we zo goed aan het boek vonden. 
 • Op zoek gaan naar leuke achtergronden voor foto’s
  En als je dan op zoek gaat kom je er toch weer achter dat je niet op zoek moet gaan, want dan kun je het meestal niet vinden. We hebben één nep vachtje gevonden om producfoto’s op te maken. Super goedkoop zelfs maar wij vinden deze echt prachtig! Maar omdat we nog meer willen, blijven we doorzoeken. Al vinden we wel dat het doel is gehaald. Als jullie tips hebben, laat het ons vooral weten!

Beautydoelen

 • De beautykwasten één keer per week wassen
  Dit is helaas niet gelukt. Het was voor mij een erg drukke maand met redelijk wat downs. Hierdoor was kwasten wassen niet echt een prioriteit. Ook moet ik toegeven dat ik deze maand niet heel vaak make-up gedragen heb.
 • Eyeliner-skills verbeteren
  Wat zullen we eens zeggen van dit doel. Eigenlijk denk ik maar één ding: vloeibare eyeliner, wat ben je mooi. Maar wat ben je moeilijk om netjes en strak aan te brengen. Maar goed, oefening baart kunst. Dit doel komt terug in de maand februari! 

Eyeliner en oogpotlood

Links vloeibare eyeliner, rechts oogpotlood

Innerbeauty doelen

 • Vaker een bad nemen dan een douche
  Eigenlijk hebben mensen hier veel te weinig tijd voor, maar wat is het toch ontzettend fijn om een bad te nemen. En als je dan in het bad zit, lezen in een tijdschrift of een boek dan is het wel echt genieten en werkt het heel ontspannend. Fijn dat ik mezelf dit als doel had gesteld, en het is ook zeker gelukt. Niet iedere dag, maar ik denk dat het dan ook niet meer ontspannend werkt. 
 • Meer water drinken
  Dit is ook zeker gelukt! Nog niet helemaal, want mijn maximum was vijf glazen water per dag. Toch wordt er aanbevolen om minimaal acht glazen water te drinken. Dit houdt niet in dat je acht glazen met kraanwater moet drinken. Één kop thee telt ook als één glas. Via Google kun je op ‘8 glasses of water a day challenge’ zoeken en dan krijg je afbeeldingen, waarbij je iedere dag kan bijhouden hoeveel glazen water je hebt gedronken. Heel erg handig als geheugensteuntje!

Doelen voor februari

Blogdoelen

 • 400 bezoekers
  We hadden nooit kunnen dromen, dat dit nu al een doel voor ons zou zijn! We wilden graag 100 unieke bezoekers binnen één jaar halen, dus dat het zo snel gaat is voor ons nog erg onwerkelijk. We blijven onszelf natuurlijk uitdagen dus kom maar op met nog meer bezoekers
 • 25 volgers op bloglovin
  Wij hebben nu ook een bloglovin account maar helaas niet veel abbonees. Zouden jullie zo lief willen zijn om ons te volgen?
 • 25 volgers op instagram
  Wij hebben ook een instagram account voor onze blog. Deze maand willen wij proberen om actiever te worden op dit account. Hoe meer volgers, hoe leuker het wordt natuurlijk. Volg jij ons ook even?

Beautydoelen

 • Eyeliner-skills verbeteren
  Jawel, dit doel moet nog even blijven staan!
 • Stash ordenen
  Het is fijn als je beauty producten mooi geordend zijn. Op Pinterest zijn de meest prachtige foto’s te zien van mooie opbergsystemen. Maar als we dan naar onze eigen stash kijken, ziet het er toch heel anders uit. Ik wil de producten gaan ordenen en een opbergsysteem bedenken.
 • Alle nieuwe make-up producten van de afgelopen tijd gebruiken
  Ik heb de laatste tijd wat nieuwe make-up gehad en heb nog niet alles kunnen gebruiken. Ik wil heel graag deze maand alle producten tenminste 1 keer gebruikt hebben.
 • Makeup stash opruimen
  Doordat ik wat nieuwe make-up heb gekregen is mijn stash weer wat gegroeid. Ik wil deze maand bekijken welke producten ik echt ga gebruiken en wil hebben. De rest zal ik verzamelen in een grote doos om anderen blij te maken.
 • Elke week kwasten wassen
  Omdat dit doel afgelopen maand niet is behaald wil ik het deze maand opnieuw proberen. Kwasten wassen is echt belangrijk en ik heb inmiddels wat tools om het makkelijker te maken. Willen jullie hier een artikel over lezen, laat het dan vooral weten in de comments.

 

Hema opbergsysteem

Opbergboxen Hema

Innerbeauty-doelen

 • Verdiepen in mindfullness
  Deze maand komt er een artikel over mindfullness online. Om jullie een goed beeld er van te geven, zullen we ons eerst meer verdiepen in de theorie er achter. Dit is dus een goed doel voor de maand februari. 
Advertenties

12 gedachtes over “Doelen februari en terugblik januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s