Styletone box review #1

Zoals jullie weten, zijn wij naar het ILoveBeauty event geweest, wat werd georganiseerd door MissLipgloss! Tijdens het event hebben wij allebeide een Styltonebox gekocht! Over allebei de boxen komt een review, en dit is de allereerste. Ben je benieuwd wat er in zat? En of het ’t waard was? Lees dan snel verder!

Styletone box

Tadaa daar was hij dan, de eerste review van de Styletone box! Hartstikke nieuwsgierig dat we waren toen we de boxen kochten. Máár we hebben ons ingehouden tot we thuis waren om te kijken wat er in zat.

Styletone box inside

Zodra je het kartonnen omhulsel van de doos schuift, kun je de doos heel gemakkelijk openen. Het valt mij meteen op dat je niet meteen de producten te zien krijgt, maar dat het heel mooi is verpakt in een papiertje. Het papier is vastgemaakt met een sticker van het logo van Styletone. Nieuwsgierig maar snel kijken wat er dan daadwerkelijk in zit! Er was ons beloofd dat je inhoudt vele malen de verkoopprijs (€10,- beursaanbieding) zou zijn.

Styletone box producten

Bij het openen van het papier, zien we meteen dat er vijf full-size producten in zitten, met een boekje. In dit boekje staat per product uitgelegd wat het is, welke ingrediënten er in zitten en de prijs. Alles is overigens in het Engels. Styletone is een nieuw merk, wat graag meer naamsbekendheid wil gaan maken in Nederland. Zo’n beursaanbieding is dan ook wel een heel erg goed idee!

Styletone box shea butter

Allereerst: wat ziet deze flacon er mooi uit! Het is een lippenbalsem die is samengesteld uit Shea butter. Sinds de laatste tijd is Shea Butter echt het beste bewaarde beauty geheim. Het is goed voor je huid, je haar en je nagels. Deze lippenbalsem is afkomstig van het merk Institute Kartié Paris en kost €11.50. Zij raden je aan om elke dag Shea butter te gebruiken voor je lippen, gezicht, lichaam en handen, maar ook zeker als haarmasker. Alle producten van dit merk zijn afkomstig uit Parijs en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar op http://www.institutekariteparis.nl.

Styletone box masker

Een masker met rode klei van het merk Denova Pro, is het tweede product uit de box. Het masker kost €10.99 en is verkrijgbaar op http://www.ziajafocusonskin.nl. Het masker is samengesteld van rode klei waardoor het je huid weer in balans brengt. Het haalt de onzuiverheden uit je huid, maakt je huid zacht en laat je huid weer stralen. Doordat er ook kokosolie in zit, zorgt het er ook voor dat je huid weer soepel wordt, en de Canola olie gaat de strijd aan met eventuele rimpels! Het masker is voor alle leeftijden, ongeacht wat voor huid je hebt. “For peachy soft skin, plan some me-time and try out this facemask!“.

Styletone box lipstick

Het derde product, is een prachtige lipstick van http://www.tinibeauty.com. Ze combineren twee favoriete producten van de vrouw, namelijk make-up en cocktails. Ze noemen het dan ook dat ze hun producten ‘cocktailen’. Dit houdt in dat ze producten combineren zodat het juiste eindresultaat eruit komt. De lipstick die in deze box zat, is ‘The vampire kiss‘.

Styletone box lipstick swatch

Zoals je kan zien is het een mooie heldere rode kleur, met veel pigment. Het is gemakkelijk aan te brengen en de lipstick smeert goed uit over je lippen. De kleur gaat moeilijk van je lippen af, als je make-up remover gebruikt. In het bijgevoegde boekje geven ze dan ook de tip om een laagje kokosnoot olie op je lippen te smeren, het een paar minuten in te laten trekken en het er dan voorzichtig af te halen. De prijs van de lipstick is €17.95

Styletone box permanent eyeliner

Hoe toepasselijk bij het goede voornemen: een eyeliner van het merk Être belle. Hij is te koop via de website http://www.etre-belle.com en kost €13.40. Exclusief noemt Être belle haar producten! Er wordt vertelt dat de eyeliner gemakkelijk aan te brengen is, en dat de intensiteit van de kleur heel erg goed moet zijn. Dat vraagt natuurlijk om een swatch!

Styletone box permanent eyeliner swatch

Ik moet zeggen dat het inderdaad gemakkelijk is aan te brengen, door de fijne punt. Wil je een dikkere lijn dan zul je een paar keer er over heen moeten, voor het juiste effect. Maar al met al een heel erg fijne eyeliner!

Styletone box lipstick lipgloss

En dan alweer het laatste product: een liquid lipstick van het merk Mally. Bij Mally vinden ze het belangrijk dat een product gebruiksvriendelijk is, goede kwaliteit heeft en het de gehele dag op je lippen blijft zitten. Dit product is een lip primer, lipstick, lipgloss en lipliner in één! Hoe multifunctioneel kan je het hebben! Het ziet er wel een beetje vreemd uit, maar als je aan het uiteinde draait, komt er steeds meer van de substantie naar het topje toe.

Styletone box lipstick lipgloss swatch

Het smeert heel gemakkelijk door de haartjes in de top, waardoor het zich over je gehele lip goed verspreid. De kleur is een mooie zacht roze/zalm kleur die niet hard opdroogt. Ook hier krijg je de tip om  het te verwijderen met kokos olie.

Wat een prachtige box! We zijn zeer enthousiast en tevreden over de producten. In vele boxen krijg je toch vaak de kleine variant van de producten, maar bij Styletone krijg je een full-size! De kwaliteit vinden wij heel erg belangrijk en die is ook uitermate goed! Toen wij op het event waren, zijn wij vooral enthousiast geraakt over Styletone omdat zij werken met natuurvriendelijke producten die niet op dieren zijn getest. De box koste ons €10,- en je krijgt zoveel waar voor je geld! Tel de losse producten maar eens bij elkaar op. Echt super! En dan de vraag of wij nog eens een Styletone box zouden kopen? Jazeker!

Op de website van Styletone kun je kiezen uit vier keuzes voor het bestellen van een box. In elke box zitten vijf full-size producten die niet op dieren zijn getest! De keuzes zijn:

  1. Discover – €12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar
  2. Enjoy – €35,00 voor drie maanden en stopt automatisch
  3. Embrace – €68,75 voor zes maanden en stopt automatisch
  4. Experience – €137,50 voor twaalf maanden en stopt automatisch

Zou jij zelf ook een Styletone box willen bestellen?

Advertenties

7 gedachtes over “Styletone box review #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s