Prison break is back!

Michael Scofield en Lincoln Burrows. Begint er al een belletje te rinkelen? Precies! Prison Break! Er is nu nieuws wat officieel bekend is gemaakt door FOX! Wil je weten wat het grote nieuws is en waar wij enorm blij van worden? Lees dan snel verder!

Michael en Lincoln

Na zes jaar wachten is het dan eindelijk zover. FOX heeft aangekondigd dat er een zesde seizoen in de maak is van Prison Break! Het nieuwe seizoen zal bestaan uit tien afleveringen die zich zullen afspelen enkele jaren na het vierde seizoen.

Even terug in de tijd… wat is ook alweer Prison Break? Michael pleegt een bankoverval om daardoor in dezelfde gevangenis te komen als zijn geliefde broer, Lincoln. Dit is met een hele belangrijke reden; ontsnappen. Michael heeft van te voren zijn hele lichaam laten tatoeëren met ingewikkelde lijnen en afbeeldingen. Nee, geen spoilers dus wij gaan niet verklappen hoe dat in elkaar steekt. In de voorgaande seizoenen kon je zien hoe het ontsnappen in zijn werk ging, hoe liefde in de gevangenis tot stand kwam, wie The wanted Fox River 8 zijn en hoe alle verhaallijnen samenkomen.

Prison Break Cast

Als je alle seizoenen nog wilt kijken, moet je deze alinea even overslaan in verband met spoiler alert!! Als jullie net zulke fans zijn als ons, dan komt er meteen een vraag naar boven: ‘Zou Michael Scofield terugkeren? Want zoals we weten was hij toch overleden?’. Toch heeft Michael, oftewel Wentworth Miller, laten weten erg veel zin te hebben in de terugkeer van de serie. ‘Fans komen nog altijd op me af,’  zegt Wentworth. ‘Er kijken nog steeds veel mensen naar de serie.’.

Helaas moeten we nog wel eventjes ons geduld bewaren. Op dit moment is Paul Scheuring, de bedenker van het programma, bezig met het schrijven van het script en de opnames beginnen in maart. Naar verwachting zal het nieuwe seizoen te kijken zijn vanaf eind 2016, begin 2017. Uiteraard zullen wij dan een review posten op de blog.

Wil je de vorige seizoenen nog eens terug kijken, en heb je de serie niet op DVD? Dan kan dat via Netflix!

Just have a little faith

Bron afbeeldingen

Wij hebben zelf de DVD boxen in ons bezit en kunnen dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen!
En om stiekem weer te verdrinken in die mooie, blauwe ogen van Wentworth!
Kijken jullie ook uit naar het nieuwe seizoen van deze grote hitserie?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s