Een nieuwe attractie in De Efteling! (En de duurste!)

‘Joris en de draak‘, ‘Vogelrok‘, ‘Fata Morgana‘ en ‘Baron 1898‘ zijn namen die je misschien wel bekend voorkomen. En zeker als je net zo’n fan van De Efteling bent als ons! Dan hebben wij goed nieuws! ‘Baron 1898‘ is er nog maar nét maar er zijn al grootste nieuwe plannen voor 2017! Ben je ook benieuwd? Lees dan snel verder!

Logo efteling

2017 wordt een heel bijzonder jaar voor De Efteling! Zij vieren namelijk hun 65-jarig bestaan. Er zullen veel festiviteiten plaats vinden en één daarvan is de opening van de dan nieuwste en tevens duurste attractie! Midden in het park zal ‘Symbolica: Paleis der Fanatasie‘ worden gebouwd. Het zal een zogenoemde ‘Dark ride’ worden waarin Pardoes (de Efteling mascotte) de gastheer zal zijn. Een Dark ride houdt in dat het een overdekte attractie is voor de hele familie en deze attractie is vergelijkbaar met de ‘Droomvlucht‘ of ‘Fata Morgana‘.

Symbolica

Bron afbeeldingen

De Efteling wil natuurlijk  nog niet te veel verklappen over de nieuwe attractie. Máár er is toch al wel iets bekend! Je kun met maximaal zes personen plaats nemen in ‘De Fantasievaarder’ waarna je zult kunnen kiezen uit drie mogelijke routes. Het zal heel erg interactief worden en je fantasie enorm prikkelen. Spannend zeg!

Helaas moeten we nog wel eventjes wachten. Ondanks dat de bouw vandaag van start is gegaan zal de Symbolica zijn deuren  pas openen in het najaar van 2017.

Wij hebben een Efteling abonnement dus komen vaak in dit prachtige park!
Zijn jullie al een keer bij naar de Efteling geweest
? Kijk je al uit naar de nieuwe attractie?

Advertenties

5 gedachtes over “Een nieuwe attractie in De Efteling! (En de duurste!)

    • Dat is inderdaad al veel te lang gelezen, zijn veel leuke attracties bij gekomen sinds die tijd! Succes met je zoektocht, wij zijn wat dat betreft van alle markten thuis. Gaan ook wel eens alleen naar het sprookjesbos een paar uurtjes. Vanaf dit voorjaar kun je trouwens ook Pinokkio in het sprookjesbos bewonderen :)!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s