Essence Limited Editions ‘Winter? Wonderful!’ en ‘All that greys’

Een nieuw jaar betekent nieuwe limited editions! Essence brengt er niet alleen in januari één, maar ook in februari! Wij laten jullie zien welke producten er zullen komen voor maar één maand!
Twee Essence limited edition collecties

We beginnen met de Winter? Wonderful collectie. Zo toepasselijk met deze winterse kou, er wordt dan ook gebruik gemaakt van echte winterse kleuren! Deze collectie bevat namelijk ijzige wintertinten in de kleuren wit, blauw en ijsgrijs. Deze kleuren worden in de collectie gecombineerd met warme nude tinten zoals lichtabrikoos en roze.

Ogen

All ice on me

Wat een mooi winters palette! De kleuren wit, ijsgrijs, roze en twee prachtige warme bruintinten, passen helemaal in het winterse beeld. De oogschaduw is verdeeld in matte kleuren en glanzende tinten. Wat wij ook heel mooi vinden is het doosje zelf. De ijskristallen en de sneeuwvlokken versieren het doosje met een winters effect! (Prijs €3,89)

A winter's tale

Het is altijd handig om een mooie oogschaduw kwast bij het oogschaduwpalette te hebben. Essence heeft “A winter’s tale” toegevoegd aan deze collectie. Het is een duo brush waardoor je aan de ene kant de oogschaduw goed kan aanbrengen op je ogen om het vervolgens met de andere kant goed en mooi te blenden voor de ultieme ooglook. (Deze zal niet in Nederland en België verkrijgbaar zijn.).

Oogpotloden

Als je een mooie ooglook hebt gecreërd met het oogschaduwpalette, kan je jou look afmaken met twee verschillende Immer rim- and eye pencils! Essence heeft hiervan twee in de collectie toegevoegd, namelijk “Cold as eyes” en “Eye candy”. Het potlood kan je op twee manieren gebruiken. Als eerste kan je hem gebruiken als een eyeliner, maar hij is ook te gebruiken als een kohl kajal (op de waterlijn). (Prijs €1,99)

Lippen

The eternal ice

Je kent het wel: Het is winter, het begint enorm koud te worden en te vriezen. Dat betekent; er komen scheurtjes in je lippen. Persoonlijk hebben wij hier een hekel aan en houden dan ook van een goede lipverzoring. Essence speelt hier heel slim op in, door een lippenbalsem in de collectie te doen, genaamd “The eternal ice”. Naast dat de balsem verzorgend werkt, zitten er glansdeeltjes in voor een mooie sprankelende finish. (Prijs €1,99)

Lipoil

Naast de lippenbalsem heeft Essence ook twee voedende lippenoliën ontworpen. In deze oliën zitten meer ingrediënten om je lippen goed te verzorgen, waardoor ze ook zacht blijven en je geen last krijgt van velletjes. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: de nude “If kisses were snowflakes” en de roze “I’d send you a blizzard”. (Prijs €2,99)

Gezicht

blushhighlighter

Allereerst deze prachtige blush! In deze tijd van het jaar heb je geen zomersblosje op je wangen, en kan je best een beetje bleek overkomen. Door de kleurencombinatie van roze, abrikoos en nude krijg je een frisse blos op je wangen! De blush heet “Winter kissed cheeks”. Om het geheel af te maken heeft Essence een driekleurige highlighter ontworpen voor deze collectie, genaamd “You melt my heart”. (Prijs €2,99) Deze highlighter  is niet te koop in België en Nederland.

Handen

Nagellak

Om te beginnen: de nagellak! Er zijn in deze collectie vier kleuren mét vier effecten! De witte kleur heeft een “frosted” effect, de grijs geeft een “bevroren” effect, de lichtblauwe is een matte kleur en de roze zal een “crystallized finish” geven aan je nagels. Zo past het echt bij de winterse kou! (Prijs €1,89)

Topcoat

Eigenlijk is er geen extra effect meer nodig, maar mocht je nou een andere kleur nagellak gebruiken en toch het winterse effect willen dan kun je kiezen voor deze topcoat! In deze topcoat zitten glitters waardoor het net lijkt alsof er sneeuw en ijsstukjes op je nagels liggen! Hoe leuk is dat! (Prijs €1,99)

You melt my heart

Om je handen maximaal te verzorgen kan je er voor kiezen om de handbalsem “You melt my heart” aan te schaffen. Deze balsem hydrateert je handen waardoor ze lekker zacht en soepel aan zullen voelen. (Prijs €1,99)

Haar

Pompoms

Als laatste zijn er twee nep-bont pom poms die je winterse look helemaal af maken! Ze heten “It’s so fluffy!”. (Prijs €1,59)

Deze collectie is verkrijgbaar in de maand januari, bij verschillende verkooppunten zoals de Kruidvat en de Trekpleister.

Maar in februari komt er weer een limited edition op de markt, genaamd All that greys!”. De naam verklapt al dat de centrale kleur grijs is, in verschillende tinten. Deze collectie is gebaseerd op de jaren twintig, die bekent staan om de glamour feesten en de hollywood beauty’s. De elegante grijstinten worden gecombineerd met roze tinten, de karakteristieke kleuren van de retro-glam in 1920!

Ogen

All that Grey oogschaduwpalette

In het “7 shades of rose and grey”-palette zitten zeven tinten van het complete kleurenpalet in deze limited edition; roze, rood en grijs! Door de zachte poeder met een hoge dekking is de oogschaduw gemakkelijk aan te brengen op je ogen, en is het makkelijk om te kleuren te blenden. In het palette zit een spiegel, waardoor je onderweg nog even snel je ooglook kan bijwerken. (Prijs €4,99)

Wimpers“A little party never killed nobody” zijn dé wimpers voor de twenties-look. Je kan ze aanbrengen op je buitenste ooghoeken, waardoor je eigen wimpers er voller uit komen te zien. In dit pakketje zit ook een wimperlijm zodat je ze meteen kan aanbrengen. (Prijs €2,59)

Smokey Eye powder pencilOm de ooglook mooi af te maken kun je er voor kiezen om ook de smokey eye pencils te gebruiken die verkrijgbaar zijn in het zwart, “Back to black” of in het zilvermetallic “Grey times”. Door de automatische applicator kun je de poeder gemakkelijk en comfortabel aanbrengen. (Prijs €2,99)

Lippen

Lipgloss

Omdat de ooglook al zwaar kan zijn, kan je de lippen rustig houden door één van deze twee lipglosses te gebruiken. Allereerst is daar de rode (waar wij best wel fan van zijn!), genaamd “Roaring red” en de zacht roze “That’s what rose will do”. (Prijs €1,99)

Gezicht

Face en body powder

Ga je naar een feestje en wil je graag je gezicht en lichaam een prachtige glans geven? Dan is deze lichte, losse poeder de uitkomst. “Be classy and fabulous” is een zacht nude kleurige poeder met lichtreflecterende pigmenten die je een prachtige glans geven. Door de powder puff die in het doosje zit, kun je de poeder heel makkelijk verdelen. (Prijs €3,39)

Handen

Nagellak

De nagellak tinten variëren van steengrijs naar donkerrood, waardoor er trendy nagelstijlen ontstaan. Doordat er twee effecten opgenomen zijn in de collectie, parelmat en hoogglas, kan je diverse looks creëren. (Prijs €1,99)

Nagelstickers

Bij de jaren ’20 horen natuurlijk parels en kant! Dit zie je terug in de nagelstickers in deze collectie. Er zit 1 band met parels in, en 1 kanten band. Je kan deze natuurlijk afknippen en combineren met alle nagellak kleurtjes van de collectie. (Prijs €1,59)

Haar

Haarband

Om je look helemaal compleet te maken, kan je er voor kiezen om deze haarband te dragen. Hij is antraciet zwart met zilveren pailletten. Dit kan je doen denken aan de Charleston look die vrij populair was in de jaren ’20! (Prijs €1,99)

Deze collectie is verkrijgbaar vanaf half februari tot en met half maart bij onder andere de Kruidvat en de Trekpleister.

Waar ben jij het meeste benieuwd naar? Of welke product zou je graag getest willen terug zien op onze blog? Laat het ons weten in de reacties!

12 gedachtes over “Essence Limited Editions ‘Winter? Wonderful!’ en ‘All that greys’

    • Klopt dit zijn een hoop producten, binnenkort komt er een artikel over de nieuwe voorjaarscollectie van essence. Ik kan alvast verklappen dat die collectie nog veel meer nieuwe producten zal bevatten.
      Er zitten inderdaad hele leuke dingetjes in deze collectie, persoonlijk zijn wij vooral benieuwd naar de 2 oogschaduwpalettes!

      Liefs

      Like

Plaats een reactie