Onze doelen voor januari!

Een nieuw jaar betekent dat mensen goede voornemens gaan stellen. Afvallen, meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, stoppen met drinken en ga zo maar door. Al die bekende voornemens kennen we inmiddels wel en wat is vaak de eindstand? Inderdaad… in december heb je weer precies dezelfde voornemens voor het volgende jaar. Wij gaan vanaf vandaag iedere maand onze doelen opschrijven, die voor die maand gelden. Ben je benieuwd welke doelen wij ons zelf hebben gesteld voor de maand januari? Lees dan zeker verder!

Kwasten

Blog doelen

 • 25 unieke bezoekers
  Het is de tweede maand van onze blog en we zijn enorm verbaasd over het aantal bezoekers! Voor onszelf hebben wij een doel gesteld van het aantal bezoekers dat wij willen bereiken binnen een jaar. Maar waarom ook niet voor elke maand? Wij hopen dan ook dat we eind januari 25 unieke bezoekers op onze blog hebben mogen verwelkomen! 
 • “Blog-boek” van Kelly Deriemaeker lezen
  Wij vinden dat je jezelf altijd uitdagingen mag stellen, en dus ook dat je altijd dingen kan leren. Het Blogboek van Kelly staat vol met tips om je blog een flinke boost te geven. Alle tips die ze in tien jaar heeft verzamelt, zijn allemaal bij elkaar in één boek gevoegd. Na het lezen van het boek komt er uiteraard een boek review op onze blog!
  Blogboek Kelly Deriemeaker
  Bron: Bol.com 
 • Op zoek gaan naar leuke achtergronden voor de foto’s
  Voor mooie foto’s is een mooie achtergrond erg belangrijk. Naast de achtergronden die wij nu hebben willen we graag nog een paar nieuwe aanschaffen. Mocht je leuke ideeën hebben; let us know!

Beauty doelen

 • De kwasten één keer per week wassen
  Wat zijn ze toch fijn hè, die make up kwasten!! Maar daar hoort ook bij dat je ze moet wassen. Voor ons is de gedachte ‘Oh ja, doe ik morgen wel eventjes’ heel herkenbaar. En als het dan de volgende dag is, dan zijn de kwasten nog steeds niet gewassen. Ons doel is dan ook om één keer per week de kwasten te wassen!
 • Eyeliner-skills verbeteren
  Ken je dat ook? De perfecte ooglook met de perfecte eyeliner op Pinterest? Nou, die prachtige foto’s kennen wij ook. Maar nu moet ik nog het mooie lijntje leren zetten bij mij zelf.  Het wordt oefenen, oefenen en nog eens oefenen maar het woord opgeven komt niet in ons woordenboek voor.EyelinerBron: Pinterest

Innerbeauty doelen

 • Vaker een bad nemen in plaats van een douche
  Door de huidige maatschappij waarin mensen geen dingen meer mogen, maar waarin mensen moeten, willen we nog wel eens ons innerlijk en onze rust vergeten. Het doel is dan ook meer ontspanning te vinden door vaker een bad te nemen in plaats van een douche. Heerlijk met een tijdschrift, muziekje aan en genieten van de rust!
 • Meer water drinken
  Meer water drinken heeft zoveel voordelen, maar toch schiet het er altijd bij in. Zo verhoogt het je immuunsysteem, je krijgt meer energie, je krijgt stralend haar, het hydrateert je huid waardoor je huid er beter uit gaat zien en het spoelt de gifstoffen weg uit je lichaam. Reden genoeg om meer water te gaan drinken in deze eerste maand van het jaar!
  Water
  Bron: Google afbeeldingen, zoekterm ‘water’

Begin februari zullen wij jullie een update geven hoe het gaat met onze doelen voor deze maand! Ook zullen er dan weer nieuwe doelen gesteld gaan worden voor de maand februari! Hebben jullie ook doelen voor jezelf gesteld deze maand? Of heb je juist goede voornemens voor het gehele jaar? Deel ze met ons in de reacties hieronder!

Advertenties

2 gedachtes over “Onze doelen voor januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s